fenerlimühendis
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 860
Samsung Samsung Galaxy Watch7 Akıllı Saat Haki 40MM SM-L300NZGATUR (Samsung Türkiye Garantili)
5K çıkıyorsa 6 Classic 47mm Visa kart ile 5' geliyorhocam 2k aşşası akkılı saat önerirmsşn bildiğin varsa
Kolumda mi band 3 gibi kalmasaydı da alsaydım xD Mecbur 6 Classic 47MM kovalıyorumSamsung Samsung Galaxy Watch7 Akıllı Saat Haki 40MM SM-L300NZGATUR (Samsung Türkiye Garantili)
Zaten 6700 dü ürün fiyat yükseltmislerSamsung Samsung Galaxy Watch7 Akıllı Saat Haki 40MM SM-L300NZGATUR (Samsung Türkiye Garantili)
o anlamda değil hocam5K çıkıyorsa 6 Classic 47mm Visa kart ile 5' geliyor
Fark var mı Watch 6 ile Watch 7 arasında çokKolumda mi band 3 gibi kalmasaydı da alsaydım xD Mecbur 6 Classic 47MM kovalıyorum
Şarjı iyi diyorlar 7 için. Tecrübe etmedim bilmiyorum.Bu mu yoksa watch 6 classic 47mm mi? 7'nin avantajları; daha iyi işlemci, wifi 5 olması, yapay zeka sanırım. 1500 TL fark değer mi?
Özellik olarak CPU daha iyi de MM olarak 40MM bana küçük geldiFark var mı Watch 6 ile Watch 7 arasında çok
Mediamarkta Xiaomi watch 4 var amoled ekran ve gps varhocam 2k aşşası akkılı saat önerirmsşn bildiğin varsa
am atığınız mı bumuMediamarkta Xiaomi watch 4 var amoled ekran ve gps var
![]()
XIAOMI Redmi Watch 4 Akıllı Saat Obsidian Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
XIAOMI Redmi Watch 4 Akıllı Saat Obsidian Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübünewww.mediamarkt.com.tr