Neler Yeni

🔥İndirim Galaxy Watch 7 Haki 40mm 6499₺

Şarjı iyi diyorlar 7 için. Tecrübe etmedim bilmiyorum.
7'nin 40mm olan bataryası 300 mAh. 44mm'de 425 mAh. 40mm olan 1 günü zor çıkarıyormuş. 7 alınacaksa 44mm olan alınmalı diyorlar yorumlarda.

7'nin 40mm olan bataryası 300 mAh. 44mm'de 425 mAh. 40mm olan 1 günü zor çıkarıyormuş. 7 alınacaksa 44mm olan alınmalı diyorlar yorumlarda.
40mm kullandım evet. Şarjı bir türlü optimize olmadı çok hızlı bitiyordu. Wifi kapatıyorsun güç tasarrufu açıyorsun uygulama yüklemiyorsun falan derken zaten saati kullanmıyorsun şarjı 2 gün gitsin diye.

Bir de şarjı hızlı bittiği için %25 civarındayken bir günü çıkarmaz. Şarj süresi söylenirken %100 ile %0 arası söyleniyor. Fakat sabah çıkarken şarjı %25 civarlarında gördün, o günü çıkarmayacak diye apar topar şarj etmeye kalkıyorsun. Alınacaksa 44 alınmalı batarya çok ufak

Saat arayan varsa siyah Apple watch se 44mm gps+cellular satıyorum askere gideceğim için çok temiz garantili forumun 2.el bölümünde var isteyene link de atarım

Son düzenleme:
Biliyorum burası olmadığını ikinci el bölümünde var dedim o yüzden saat indirimi konusu olduğu için ayrıca yazmak istedim buraya da
Tam olarak bu yüzden yeri burası değil. Burası sıfır ürün indirimleri için. Her ikinci el ürün satan sıcak fırsatlarda ilgili konuyu spamlarsa düzen bozulur.

Geri