terebayt
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,518
Vallaha ben de göremedim galiba oradaki küçük şeyden bahsediyor.Bi şey dicem çizik nerde
Vallaha ben de göremedim galiba oradaki küçük şeyden bahsediyor.Bi şey dicem çizik nerde
Bir yanlışlık olmuştur.ya tamam çizik olsun ama 20 gün sonra değiştircez diyip aynı şeyi gönderiyorlar
dakikam yokBir yanlışlık olmuştur.
İtopya'yı arayıp bu durumu sordunuz mu?
Beddua okuyana kadar bunun nedenini öğrenseydiniz ya.
konuşmana dikkat etbilader 6 k para verip çizikli kasamı alalım manyak mısın sen
Konuyu nereye çekiyorsun.bu ülke sorunları sorgulamayıp bir şey olmaz diyenler yüzünden bu durumda
çizilmemiş arılmış o reis olmaz öle 20 gün daha beklemen lzmya tamam çizik olsun ama 20 gün sonra değiştircez diyip aynı şeyi gönderiyorlar
bu ülke sorunları sorgulamayıp bir şey olmaz diyenler yüzünden bu durumda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
dakikam yok
Tamam ben konuşayım isterseniz?dakikam yok
Konuyu başka yerlere çekmeyin lütfen.bu ülke sorunları sorgulamayıp bir şey olmaz diyenler yüzünden bu durumda
noluyo hocam ararım yarın ben sövüp sayıcam rahatlamam yoksaaaTamam ben konuşayım isterseniz?
Sipariş numaranızı ve değişim için gönderdiğinizdeki bilgileri bana atmanız yeterli.
Hesabını sorarım merak etmeyin.
Konuyu başka yerlere çekmeyin lütfen.
Aynen ne alaka ülkeyle utanmasan Acunun 2 milyonluk saatine suç atıcaksın yavTamam ben konuşayım isterseniz?
Sipariş numaranızı ve değişim için gönderdiğinizdeki bilgileri bana atmanız yeterli.
Hesabını sorarım merak etmeyin.
Konuyu başka yerlere çekmeyin lütfen.