Yasin Çelik
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 21,826
+1fotoğrafını atsana bir kasanın
Çiziği bir görebilir miyiz?
+1fotoğrafını atsana bir kasanın
Aga dur kapak çizilmiş sonuçta yani koskoca kasa kapağı.kapak çizik diye allah belalarını mı verecek
benim malımda sorun varsa ortalığı yakarım üstüne ilgilenmezlerse elimden geleni yaparımAga dur kapak çizilmiş sonuçta yani koskoca kasa kapağı.
Ortalağı karıştırma şimdi.
BURDA ÇİZİK
Hocam hemen suç atma belki adamlar yolluyordur kargoda çizilşiyordur belki adamlar değiştirmişlerdir zaten
Ufak tefek şeyler bence bunlar takılma ama 20 gün bekleyip yine aynı şeyi alman işte o olmamış.
Hocam kusura bakmayın da bence biraz fazla takıntılısınız.benim malımda sorun varsa ortalığı yakarım üstüne ilgilenmezlerse elimden geleni yaparım
altı üstü çizik kanka çatlak değil patlak değil bu kadar sıkıntı etmeye gerek var mı sencebenim malımda sorun varsa ortalığı yakarım üstüne ilgilenmezlerse elimden geleni yaparım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
BURDA ÇİZİK
benim malımda sorun varsa ortalığı yakarım üstüne ilgilenmezlerse elimden geleni yaparım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
BURDA ÇİZİK
ya tamam çizik olsun ama 20 gün sonra değiştircez diyip aynı şeyi gönderiyorlarHocam kusura bakmayın da bence biraz fazla takıntılısınız.
Ufacık bir çizikten ne olacak?
Şahsen kargoya göndermeye uğraşmam.
THH'ya başvursanız bile sonuç alamayacağınız bir durum.
İtopya'nın "kullanıcı hatası" yerine "değiştereceğiz" demesi devrim niteliğinde.