Koz-1
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
- Bütçe
- 2000
Son düzenleme:
8bitdo ultimate c wireless kullanıyorum. 2. Versiyonu çıktı daha yeni. Hem bt hem wireless var. 300tl fazla verip onu al. Site güvenilir.Arkadaşlar çoğunluklu fifa oynanacak 2k bütçem var bunları buldum sizce hangisini almalıyım ya da siz neyi önerirsiniz?
(+ ları - leri şeklinde yazarsanız sevinirim)
MSI GG Force GC20 V2(1630TL)
Alıntıyı görüntüle
Trust 22258 GXT 590 Bosi Wireless Oyun Kolu(1000TL)
Alıntıyı görüntüle
8Bitdo Ultimate C Bluetooth Controller(1475TL)
Alıntıyı görüntüle
teşekkürler8bitdo ultimate c wireless kullanıyorum. 2. Versiyonu çıktı daha yeni. Hem bt hem wireless var. 300tl fazla verip onu al. Site güvenilir.
![]()
8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz 2.4G Oyun Kolu PC Android Hall Effect Joystick Purple - 1,729.17 TL + KDV
8Bitdo Ultimate 2C Kablosuz 2.4G Oyun Kolu PC Android Hall Effect Joystick Purple ,www.gizala.com.tr
Verdiğin listede en iyisi 8bitdo ama onun 2C modeli çıktı onu öneririm. Aliexpress den Machenike G5 PRO veya Easysmx10 da alınabilir.
deadzone testleri mevcut muAlabileceğin en f/p gamepad. Diğerlerine bakma bile. Hatta amazon'da da var. Yine gizala satıyor ama amazonun aracı olması iyidir al geç. Pişman olmazsın.
İnternete yazarsanız çıkar büyük ihtimalle. 8bitdo'nun deadzone testleri iyi çıkıyor genelde.teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deadzone testleri mevcut mu
%3 deadzone var. Eski modelinde 8 10 civarıydıteşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
deadzone testleri mevcut mu
Xbox dışında orta seviye hiçbir gamepad de bu kadar deadzone çıkmıyor bu arkadaşın cihazında sorun olabilir. (Xbox da kolların alanı geniş diye deadzone yüksek çıkıyor.)Alıntıyı görüntüle
böyle bi şey buldum bu fazla mı abartmış mı ?
tamamdır teşekkür ederimXbox dışında orta seviye hiçbir gamepad de bu kadar deadzone çıkmıyor bu arkadaşın cihazında sorun olabilir. (Xbox da kolların alanı geniş diye deadzone yüksek çıkıyor.)
Mekanik gamepad isterseniz G5 PRO en iyisi deadzone değerleri çok düşük onu öneririm.
Alıntıyı görüntüle
böyle bi şey buldum bu fazla mı abartmış mı ?