Xbox game pass satın aldım arkadaşımla. Oyunlara girmekte sorun yaşamıyoruz fakat ben arkadaşıma lobiye davet ettiğimde ''xbox live login not working'' hatasını alıyor lobime gelemiyor. İki oyunda denedik sadece olmayınca şu an çözüm bulmak için oyunlara girmeyi bıraktık. Girdiğimiz oyunların biri gang beast diğeri grounded. İkisinde de aynı hatayı aldık. Bende bir problem olmuyor fakat dediğim gibi arkadaşım bu hatayı alıp online olarak lobime bağlanamıyor. Yardımcı olur musunuz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilgisayar üzerinden game pass aldık bu arada ikimiz de söylemeyi unutmuşum.Xbox game pass satın aldım arkadaşımla. Oyunlara girmekte sorun yaşamıyoruz fakat ben arkadaşıma lobiye davet ettiğimde ''xbox live login not working'' hatasını alıyor lobime gelemiyor. İki oyunda denedik sadece olmayınca şu an çözüm bulmak için oyunlara girmeyi bıraktık. Girdiğimiz oyunların biri gang beast diğeri grounded. İkisinde de aynı hatayı aldık. Bende bir problem olmuyor fakat dediğim gibi arkadaşım bu hatayı alıp online olarak lobime bağlanamıyor. Yardımcı olur musunuz?