endoplazmiketikulum
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 313
Hocam ikiside aynı ağırlıkta değil mi fark yok diye biliyorum.ne farkı yok hocam bi apexi tutun bi proyu arada fark var daha ağır daha premium hissi veriyor
Hocam ikiside aynı ağırlıkta değil mi fark yok diye biliyorum.ne farkı yok hocam bi apexi tutun bi proyu arada fark var daha ağır daha premium hissi veriyor
hayır hocam apex hafifHocam ikiside aynı ağırlıkta değil mi fark yok diye biliyorum.
İkisinide kullandım fark yok malzeme kaliteleri aynı siyah apex için konuşuyorum tabi turuncu ve mavide gıcırtı var ve malzeme kalitesi sanki daha kötü gibi siyah apex pro dan çok daha iyi.hem apex hem pro kullanıyorum öyle sorun yaşamadım yağlamayı dene
not pro net daha iyi
Bana çok farklı gelmedi hocam proyu sattım apexi kullanıyorum aralarında ki ufak tefek farklar dışında pek değişiklik göremedim. Ben olsam apexi alırdım daha kullanışlı gelmişti banahayır hocam apex hafif
pro daha dolgun
Psikolojiktir. Apex daha iyi buaradavalla apex kullandım 1 ay sonra babamdan geri aldım proyu bana öyle geldi plastik daha sert gibi
size farklı gelmiş olabilir elime de daha iyi oturdu
hocam ikisini de deneylimledim ahım şahım bir fark yokhayır hocam apex hafif
pro daha dolgun
sorun olduğuna göre turşususunu kurayım herhalde bak ya kullandın iade edilirmi diyor sanamı soracağımürünü kullanıp iade mi edicen dostum
hocam nereden sıkacagızWd40ın pipet gibi biseyi var zaten arasına geçir pipeti az bişey sık geç biraz süre geçsin elleme zarar vermez
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ben wd40 ile çözdüm hocam.
hocam sourn olan yere içinmi açıpmı sıkacağımwd40, switch lube veya vazelin ile çözülür. Benim de 2 hafta oldu daha ses yok ama forumda bu konuları okuya okuya olacak gibi bende de.
wd40 sıkanlar nasıl sıktı bilmiyorum mouse açılmadan sıkılamaz diye düşünüyorum. Sıkanlara sormak lazım. Lube veya vazelin için zaten açmanız gerek. Tamamen sökünce switche doğrudan parmağınızla tıklayın ses switchten geliyorsa switch altına sürün. Plastikten geliyorsa switch üstüne sürün. Temiz bir şekilde az sürmeniz lazım.sorun olduğuna göre turşususunu kurayım herhalde bak ya kullandın iade edilirmi diyor sanamı soracağım
hocam nereden sıkacagız
hocam sourn olan yere içinmi açıpmı sıkacağım
Clicklerin altında boşluk var ya oraya wd40ın pipet gibi olan aparatını daya (istersen elinle o boşluğu tut istersen bişey sıkıştır fark etmez) 2 fıs sık ikisinede kurusun biraz kullansorun olduğuna göre turşususunu kurayım herhalde bak ya kullandın iade edilirmi diyor sanamı soracağım
hocam nereden sıkacagız
hocam sourn olan yere içinmi açıpmı sıkacağım
Wd40ın pipet gibi bi aparatı var fotoğraflara bakarsan anlarsın onu mousenin clickleri arasındaki boşluğa dayican. Çok anlatamadım ama alttaki kısım işte elinle biraz aç orayı sıkwd40 sıkanlar nasıl sıktı bilmiyorum mouse açılmadan sıkılamaz diye düşünüyorum. Sıkanlara sormak lazım. Lube veya vazelin için zaten açmanız gerek. Tamamen sökünce switche doğrudan parmağınızla tıklayın ses switchten geliyorsa switch altına sürün. Plastikten geliyorsa switch üstüne sürün. Temiz bir şekilde az sürmeniz lazım.
hocam saol peki düzelirmiClicklerin altında boşluk var ya oraya wd40ın pipet gibi olan aparatını daya (istersen elinle o boşluğu tut istersen bişey sıkıştır fark etmez) 2 fıs sık ikisinede kurusun biraz kullan
Wd40ın pipet gibi bi aparatı var fotoğraflara bakarsan anlarsın onu mousenin clickleri arasındaki boşluğa dayican. Çok anlatamadım ama alttaki kısım işte elinle biraz aç orayı sık
En iyisi görsel yükleyeyim. Şu pipeti sıkıştırdığım yere sıkcan az bişey
En iyisi görsel yükleyeyim. Şu pipeti sıkıştırdığım yere sıkcan az bişey
evet düzelir, bende gıcırtı kalmadı.hocam saol peki düzelirmi