Neler Yeni

AJAZZ 159 PRO GICIRTI SESİ

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mahir Cengiz

m54b30

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
aykan belin
apex kullanıyorum hiç sorun yaşamadım, iyi ki almışım.
gress yağı ya da vazeline gerek yok gıcırtı yapan kısım içerde kalır zaten wd40 a pipet aparatını takın 2 fıss sıkın 2 köşeden hiç bir şey olmaz.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Shoto Todoroki
hem apex hem pro kullanıyorum öyle sorun yaşamadım yağlamayı dene
not pro net daha iyi
İkisinide kullandım fark yok malzeme kaliteleri aynı siyah apex için konuşuyorum tabi turuncu ve mavide gıcırtı var ve malzeme kalitesi sanki daha kötü gibi siyah apex pro dan çok daha iyi.

endoplazmiketikulum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Mahir Cengiz
hayır hocam apex hafif
pro daha dolgun
Bana çok farklı gelmedi hocam proyu sattım apexi kullanıyorum aralarında ki ufak tefek farklar dışında pek değişiklik göremedim. Ben olsam apexi alırdım daha kullanışlı gelmişti bana

Aquamen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
468
İsim
ibrahim demir
valla apex kullandım 1 ay sonra babamdan geri aldım proyu bana öyle geldi plastik daha sert gibi
size farklı gelmiş olabilir elime de daha iyi oturdu

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
İsrafil can
ürünü kullanıp iade mi edicen dostum
sorun olduğuna göre turşususunu kurayım herhalde bak ya kullandın iade edilirmi diyor sanamı soracağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Wd40ın pipet gibi biseyi var zaten arasına geçir pipeti az bişey sık geç biraz süre geçsin elleme zarar vermez

Ben wd40 ile çözdüm hocam.
hocam nereden sıkacagız

wd40, switch lube veya vazelin ile çözülür. Benim de 2 hafta oldu daha ses yok ama forumda bu konuları okuya okuya olacak gibi bende de.
hocam sourn olan yere içinmi açıpmı sıkacağım

Nezha

80+ Bronze
sorun olduğuna göre turşususunu kurayım herhalde bak ya kullandın iade edilirmi diyor sanamı soracağım

hocam nereden sıkacagız

wd40 sıkanlar nasıl sıktı bilmiyorum mouse açılmadan sıkılamaz diye düşünüyorum. Sıkanlara sormak lazım. Lube veya vazelin için zaten açmanız gerek. Tamamen sökünce switche doğrudan parmağınızla tıklayın ses switchten geliyorsa switch altına sürün. Plastikten geliyorsa switch üstüne sürün. Temiz bir şekilde az sürmeniz lazım.

hocam nereden sıkacagız

Clicklerin altında boşluk var ya oraya wd40ın pipet gibi olan aparatını daya (istersen elinle o boşluğu tut istersen bişey sıkıştır fark etmez) 2 fıs sık ikisinede kurusun biraz kullan

wd40 sıkanlar nasıl sıktı bilmiyorum mouse açılmadan sıkılamaz diye düşünüyorum. Sıkanlara sormak lazım. Lube veya vazelin için zaten açmanız gerek. Tamamen sökünce switche doğrudan parmağınızla tıklayın ses switchten geliyorsa switch altına sürün. Plastikten geliyorsa switch üstüne sürün. Temiz bir şekilde az sürmeniz lazım.
Wd40ın pipet gibi bi aparatı var fotoğraflara bakarsan anlarsın onu mousenin clickleri arasındaki boşluğa dayican. Çok anlatamadım ama alttaki kısım işte elinle biraz aç orayı sık

En iyisi görsel yükleyeyim. Şu pipeti sıkıştırdığım yere sıkcan az bişey

Ekler

• IMG_20241201_160945.jpg
    IMG_20241201_160945.jpg
    1.4 MB · Hit: 10
  • IMG_20241201_160906.jpg
    IMG_20241201_160906.jpg
    3.1 MB · Hit: 10
  • IMG_20241201_160841.jpg
    IMG_20241201_160841.jpg
    3 MB · Hit: 10

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
İsrafil can
Clicklerin altında boşluk var ya oraya wd40ın pipet gibi olan aparatını daya (istersen elinle o boşluğu tut istersen bişey sıkıştır fark etmez) 2 fıs sık ikisinede kurusun biraz kullan

Wd40ın pipet gibi bi aparatı var fotoğraflara bakarsan anlarsın onu mousenin clickleri arasındaki boşluğa dayican. Çok anlatamadım ama alttaki kısım işte elinle biraz aç orayı sık

hocam saol peki düzelirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,285
Üyeler
161,833