Arınma gecesi hangi sırayla izlenir?

KYLORIN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,130
dediğim gibi başlamak istiyorum ve hangi sırayla izlenir? Failmlerin birbiriytle bağlantısı varmı yoksa hepsinin hikayesi farklımı?

1. The Purge (2013)
  2. The Purge: Anarchy (2014)
  3. The Purge: Election Year (2016)
  4. The First Purge (2018)
  5. The Purge TV Series (2018–19)
  6. The Forever Purge (2021)

1. The Purge (2013)
  2. The Purge: Anarchy (2014)
  3. The Purge: Election Year (2016)
  4. The First Purge (2018)
  5. The Purge TV Series (2018–19)
  6. The Forever Purge (2021)
hikayeleri bağlantılımı?

hikayeleri bağlantılımı?
Hikayede müthiş genel bi' bağlantı yok, senede bir gün 24 saat sınırsız suç olayı her filmde farklı bi' kurgu üzerinden devam ediyor olay bu.
İzleme olayı kronolojik tarihle yapılabilir yani, özellikle başlanması gereken bi' yapım yılı yok bence.

Hikayede müthiş genel bi' bağlantı yok, senede bir gün 24 saat sınırsız suç olayı her filmde farklı bi' kurgu üzerinden devam ediyor olay bu.
İzleme olayı kronolojik tarihle yapılabilir yani, özellikle başlanması gereken bi' yapım yılı yok bence.
sence hangisiyle başlamalıyım sıkıcıyla başlamak istemiyorum

sence hangisiyle başlamalıyım sıkıcıyla başlamak istemiyorum
Hocam hikayelerde bir bağlantı yok hepsi aynı şeyi anlatıyor yılın 1 günü arınma gecesi düzenleniyor ben 1 den başlamıştım sonra doğru sana da öneririm

Hocam hikayelerde bir bağlantı yok hepsi aynı şeyi anlatıyor yılın 1 günü arınma gecesi düzenleniyor ben 1 den başlamıştım sonra doğru sana da öneririm
yani sıkıcı oplanıyla başlamak istemiyorum hevesi kaçmasın diye hangisiyle başlayayım?

dediğim gibi başlamak istiyorum ve hangi sırayla izlenir? Failmlerin birbiriytle bağlantısı varmı yoksa hepsinin hikayesi farklımı?
Arınma gecesi anarşi olabilir hocam beğenmiştim ben baya

Filmin tarzı aynı zaten sıkıcı olacak herhangi film yok.
Sırayla izlemen kafi.
tamamdır hocam ilk filmi izledim yani güzeldi ama aman aman bir extrası yoktu o küçük bok böceği kapıyı açmasa olurmuş

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,058
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri