hikayeleri bağlantılımı?
- The Purge (2013)
- The Purge: Anarchy (2014)
- The Purge: Election Year (2016)
- The First Purge (2018)
- The Purge TV Series (2018–19)
- The Forever Purge (2021)
Hikayede müthiş genel bi' bağlantı yok, senede bir gün 24 saat sınırsız suç olayı her filmde farklı bi' kurgu üzerinden devam ediyor olay bu.hikayeleri bağlantılımı?
sence hangisiyle başlamalıyım sıkıcıyla başlamak istemiyorumHikayede müthiş genel bi' bağlantı yok, senede bir gün 24 saat sınırsız suç olayı her filmde farklı bi' kurgu üzerinden devam ediyor olay bu.
İzleme olayı kronolojik tarihle yapılabilir yani, özellikle başlanması gereken bi' yapım yılı yok bence.
Hocam hikayelerde bir bağlantı yok hepsi aynı şeyi anlatıyor yılın 1 günü arınma gecesi düzenleniyor ben 1 den başlamıştım sonra doğru sana da öneririmsence hangisiyle başlamalıyım sıkıcıyla başlamak istemiyorum
yani sıkıcı oplanıyla başlamak istemiyorum hevesi kaçmasın diye hangisiyle başlayayım?Hocam hikayelerde bir bağlantı yok hepsi aynı şeyi anlatıyor yılın 1 günü arınma gecesi düzenleniyor ben 1 den başlamıştım sonra doğru sana da öneririm
Arınma gecesi anarşi olabilir hocam beğenmiştim ben bayadediğim gibi başlamak istiyorum ve hangi sırayla izlenir? Failmlerin birbiriytle bağlantısı varmı yoksa hepsinin hikayesi farklımı?
Filmin tarzı aynı zaten sıkıcı olacak herhangi film yok.kendine göre bir srıalama yaparmısın arkadaş zaten üstte hepsini yazmış
tamamdır hocam ilk filmi izledim yani güzeldi ama aman aman bir extrası yoktu o küçük bok böceği kapıyı açmasa olurmuşFilmin tarzı aynı zaten sıkıcı olacak herhangi film yok.
Sırayla izlemen kafi.