İsimbulamajim
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 5,732
AMD RYZEN 9 7900 TRAY 3.70 GHZ 12 ÇEKİRDEK 76MB AM5 5NM İŞLEMCİ
100-000000590 - AMD RYZEN 9 7900 TRAY 3.70 GHZ 12 ÇEKİRDEK 76MB AM5 5NM İŞLEMCİ
Şirketler bunlar için yeni bioslar, güncellemeler yayınlamaya başladılar. Birkaç çözümü de var zaten. Gene de uğraşmak istemeyen almasın.oyun için 2 ccd li cpu lardan uzak durun.
neden hocam bilmediğim için soruyorum kağıt üstünde çok güzel duruyor işlemcioyun için 2 ccd li cpu lardan uzak durun.
Üreticilerin çözümü dediğin zaten 1 ccd yi kapatıp tek ccd kullandırtmak.Şirketler bunlar için yeni bioslar, güncellemeler yayınlamaya başladılar. Birkaç çözümü de var zaten. Gene de uğraşmak istemeyen almasın.
Tamam da hocam FPSi arttırıyor ve böyle performansı çok öldüren bir şey değil.Üreticilerin çözümü dediğin zaten 1 ccd yi kapatıp tek ccd kullandırtmak.
O zaman gider 7500f 7600 alır aynı şey neden 12 core a 2 katı para versin en başınxdan beri ondan 2 ccd almayın yazdım ya.Tamam da hocam FPSi arttırıyor ve böyle performansı çok öldüren bir şey değil.
ccd ne demekoyun için 2 ccd li cpu lardan uzak durun.
Hocam oyun oynarken açıyorsun, renderlık işin varken kapatıyorsun. 7800X3Dyle aralarında en fazla 20FPS oynuyor. Birçok AMD destekli oyunda bu sorun çözülmüş gibi gözüküyor yakında tamamen çözülür.O zaman gider 7500f 7600 alır aynı şey neden 12 core a ekstra para versin en başınxdan beri ondan 2 ccd almayın yazdım ya.
nerede yazıyor ccdsioyun için 2 ccd li cpu lardan uzak durun.