Z zelean65 80+ Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 2 Reaksiyon skoru 0 27 Aralık 2024 #1 Selam herkese. S23 Ultra kullanıyorum. Sizce kullanışlı rom olarak hangisini kurmalıyım? Farklı özellikler hangilerinde var? Memnun musunuz?
Selam herkese. S23 Ultra kullanıyorum. Sizce kullanışlı rom olarak hangisini kurmalıyım? Farklı özellikler hangilerinde var? Memnun musunuz?
Ömer Murat KARACA 80+ Silver Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 2,406 Reaksiyon skoru 1,642 27 Aralık 2024 #2 Hocam Android kanadındaki en stabil ve en kapsamlı arayüz zaten Samsung'un. Niye değiştirmek istiyorsunuz bilmiyorum ama Samsung arayüzünün tatmin etmediği yerde hiçbir arayüzün tatmin edeceğini düşünmüyorum
Hocam Android kanadındaki en stabil ve en kapsamlı arayüz zaten Samsung'un. Niye değiştirmek istiyorsunuz bilmiyorum ama Samsung arayüzünün tatmin etmediği yerde hiçbir arayüzün tatmin edeceğini düşünmüyorum
W wpa_supplicant 80+ Silver Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2,895 En İyi Cevap 22 Reaksiyon skoru 4,910 27 Aralık 2024 #3 zelean65 yazmış: kullanışlı rom Devamı için tıklayın... yok ayrica knox status u degistirme, cok eskimis bir telefon degil; guncelleme aliyorsan o sekilde devam et
zelean65 yazmış: kullanışlı rom Devamı için tıklayın... yok ayrica knox status u degistirme, cok eskimis bir telefon degil; guncelleme aliyorsan o sekilde devam et