- Bütçe
- 5000
İndirim olmazsa fiyatlar %25'den fazla artacak yeni yılda ama. Bu riski de alması lazım. Erkenden zamlayabilirler.kanka anakartlar cok pahali indirimleri bekle, msi pro b650 s wifi indirmlerde 5600 dusuyor cok iyi anakart sonra 7800x3d kullanabilirsin. RAM cl30 ve 6000mhz al xmp expo olsun
kanka anakartlar cok pahali indirimleri bekle, msi pro b650 s wifi indirmlerde 5600 dusuyor cok iyi anakart sonra 7800x3d kullanabilirsin. RAM cl30 ve 6000mhz al xmp expo olsun
Hocam inanın hiçbir bilgim yok almak için 1 haftam var indirimlere girer inşallah anakartda ne olması gerekiyor onu bile bilmiyorum2 adet M.2 SSD slotuna ihtiyacın var mı? Type-C ihtiyacın var mı? Anakartta olsun dediğin benim işime yarar dediğin ne var? Attığın anakart gayet iyi. MSI sonuçta.
İndirim olmazsa fiyatlar %25'den fazla artacak yeni yılda ama. Bu riski de alması lazım. Erkenden zamlayabilirler.
Hocam şimdi şöyle, hangi telefonu kullanıyorsun? Kullandığın telefonun şarj kablosu Type-C mi? Bunun harici bilgisayarın depolamasını ben doldururum ileride fazladan depolama satın almam gerekebilir der misin?Hocam inanın hiçbir bilgim yok almak için 1 haftam var indirimlere girer inşallah anakartda ne olması gerekiyor onu bile bilmiyorum
Hocam telefonum iphone 512 gb o konuda sıkıntım yok depolamam max 100 gb olur kişisel geriye kalan full oyun içinHocam şimdi şöyle, hangi telefonu kullanıyorsun? Kullandığın telefonun şarj kablosu Type-C mi? Bunun harici bilgisayarın depolamasını ben doldururum ileride fazladan depolama satın almam gerekebilir der misin?
Sen hazır sistem alma işini değerlendirdin mi? Yoksa tek tek mi toplamaya karar verdin?Hocam telefonum iphone 512 gb o konuda sıkıntım yok depolamam max 100 gb olur kişisel geriye kalan full oyun için
R5 7600 işlemci 32 gb ram takmayı düşünüyorum ekran kartım rx7800xtHocam şimdi şöyle, hangi telefonu kullanıyorsun? Kullandığın telefonun şarj kablosu Type-C mi? Bunun harici bilgisayarın depolamasını ben doldururum ileride fazladan depolama satın almam gerekebilir der misin?
Tek tek hocam farklı durumlardan dolayıSen hazır sistem alma işini değerlendirdin mi? Yoksa tek tek mi toplamaya karar verdin?
Asus Prime B650M-K güzelRyzen 5 7600 için max5000 bütçe ile B650M anakart önerebilir misiniz bilgisayardan çok anlayan biri değilimm
Örneğin bu model nasıl
Birde buna uygun ram 2x16 önerir misin bütçe 4500max
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
örneğin
MSI PRO B650M-B 6800mhz(OC) RGB M.2 AM5 DDR5 mATX Anakart
Nasıl
Üstteki arkadaşın yaptığı öneriye uyabilirsin o zaman.R5 7600 işlemci 32 gb ram takmayı düşünüyorum ekran kartım rx7800xt
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tek tek hocam farklı durumlardan dolayı
2 den fazla takamam zaten hocam bütçe el vermez 2x16 düşünüyorum4 Ram slotu aramanıza gerek yok.4 slotu doldurunca çoğunlukla performans düşüşü oluyor.M2 slotu 2 tane olsun.Mosfetlerde soğutucu olsun yeter.