hiç denemedim,kablosuz ise oluyor diye biliyorum.HXC2 telefona bağlama şansım varmı
eğer olmassada sorun yok hocam varmıdır bağlama şekili amawireless versionmu mıc version mu
kablosuzda oluyor hocam ama bendeki kablolu modeli eğer oluyorsa idare edeceğim olmuyorsada bekleceğimhiç denemedim,kablosuz ise oluyor diye biliyorum.
yanlışsam bilen söylesin
wireless alırsan otg kablosuyla bağlarsın eğer kablolu alırsan telefondan telefona değişiyo aparat gerekiyo veya gerekmiyoeğer olmassada sorun yok hocam varmıdır bağlama şekili ama
bende şuan aynı model kablolu var kullanıyorum ama mikrofon dışında bir aparatı yok.eğer olmassada sorun yok hocam varmıdır bağlama şekili ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kablosuzda oluyor hocam ama bendeki kablolu modeli eğer oluyorsa idare edeceğim olmuyorsada bekleceğim
anladım sağolasınwireless alırsan otg kablosuyla bağlarsın eğer kablolu alırsan telefondan telefona değişiyo aparat gerekiyo veya gerekmiyo
şimdi ona baktım hocam mecburi yeni geleni beklicez 1 aybende şuan aynı model kablolu var kullanıyorum ama mikrofon dışında bir aparatı yok.
Bende kablosuz olarak corsair hs80 alcam para toplayıp. İyi bir ürünmüş.anladım sağolasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
e
şimdi ona baktım hocam mecburi yeni geleni beklicez 1 ay
güle güle kullan kral.tertemiz hocam bende asus tuf h1 modelini aldım bekliyorum bakalım