1.500 TL matkap önerisi

7171132

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
470
Bütçe
1500
Merhabalar, evde arada bir duvar delme işlemlerinde kullanmak için matkap arıyorum. Darbeli vesaire hiç anlamıyorum. Şu anda lazım, daha sonraları da belki lazım olur diye uzun ömürlü bir şey almak istiyorum. Kablolu - kablosuz hiç farketmez. Sadece duvarı delsin yeter. Bütçeyi esnetebilirim bu arada, örnek bir rakam olsun diye 1.500TL olarak belirttim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar, evde arada bir duvar delme işlemlerinde kullanmak için matkap arıyorum. Darbeli vesaire hiç anlamıyorum. Şu anda lazım, daha sonraları da belki lazım olur diye uzun ömürlü bir şey almak istiyorum. Kablolu - kablosuz hiç farketmez. Sadece duvarı delsin yeter. Bütçeyi esnetebilirim bu arada, örnek bir rakam olsun diye 1.500TL olarak belirttim. Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öncelik duvarsa https://www.akakce.com/kirici-delic...d-18-12-li-2-5-aku-kit-fiyati,1652315115.html

Einhell ürünlerini tavsiye ederim ev için ideal tuğla deleceksen einhell darbeli şarjlı ürünleri ama beton kolon deleceksen elektrikli ürünleri daha uygun olur

Einhell ürünlerini tavsiye ederim ev için ideal tuğla deleceksen einhell darbeli şarjlı ürünleri ama beton kolon deleceksen elektrikli ürünleri daha uygun olur
Hocam tavandaki korniş için tavana delik açmam lazım. Hangisi daha uygun olur?

İkinci el olur mu ?
Hocam 2. el tarafına girmeyi pek sevmiyorum. Sıfır almak daha mantıklı geliyor. Zaten aman aman ekstra bir iş için kullanmayacağım. Aşırı güçlü bir makine almama gerek yok sanırım.

Hocam tavandaki korniş için tavana delik açmam lazım. Hangisi daha uygun olur?

Hocam 2. el tarafına girmeyi pek sevmiyorum. Sıfır almak daha mantıklı geliyor. Zaten aman aman ekstra bir iş için kullanmayacağım. Aşırı güçlü bir makine almama gerek yok sanırım.
Einhell TC-RH 620 4F Kit Kırıcı Delici

Bu ürün bende var fiyatı uygun gördüğünüz yerden alın tavan korniş delmek için pinomatik ürünler bakın diğer matkaplar çok yorar

İçinden uç takımıda çıkıyor

bende öyle düşünüdmde bütçesi yokmuş o kadar

bende öyle düşünüdmde bütçesi yokmuş o kadar
Hocam bu arada bütçeyi çıkartabilirim fakat o kadar gerek olduğunu düşünmüyorum. Şimdilik sadece 1 tane yer deleceğim, daha sonraları bir ihtimal işime yarar. O kadar kullanmayacağım anlayacağınız. Hatta neredeyse şu anlık işimi görse yeter kafasındayım.

Einhell TC-RH 620 4F Kit Kırıcı Delici

Bu ürün bende var fiyatı uygun gördüğünüz yerden alın tavan korniş delmek için pinomatik ürünler bakın diğer matkaplar çok yorar

İçinden uç takımıda çıkıyor
Pinomatik ürünlerin ayrıcalığı ne oluyor bilmiyorum fakat bu bahsettiğiniz model bana uygun sanırım hocam.

Geri