- Reaksiyon skoru
- 148
Hocam ben şimdi gördüm alınır da nasıl alıcaz stoğu bitmiş itopyadagençler Razer Huntsman v2 alınır mı 3000 TL ye
Hocam ben şimdi gördüm alınır da nasıl alıcaz stoğu bitmiş itopyadagençler Razer Huntsman v2 alınır mı 3000 TL ye
Yok aga hs80max deler deler geçerDaha sabah PC Kolikten HS 80 Max almıştım 6000 TL'ye. Sizce 4000 TL 'ye razer v2 alıp onu iade etmeli miyim? arada kaldım.
3900tl olan şeyi kaça satmayı planlıyorsun, 3900tl olan şeyi anından satacağını falan mı sanıyorsun boş işler müdürü? O zaman al da elinde patlasın.Yıllardır al sat yapıyorum elimde patlayan ürün hatırlamıyorum senin bu boş yorumların patlar genelde aula f75 içinde almayın alan aldı diyordunuz 3 tanesini 2000erden verdim
yurt dışı fiyatı 300 Euro olan şeyi hiç zorlanmadan 6ya 7ye 6 ay içerisinde satacağım senin gibi zihniyetler olmasa ben bundna ekmek yiyemezdim zaten teşekkürler3900tl olan şeyi kaça satmayı planlıyorsun, 3900tl olan şeyi anından satacağını falan mı sanıyorsun boş işler müdürü? O zaman al da elinde patlasın.
bu aula f75 değil.
7 ye belki 5 yıl sonra satarsın hayaller aleminde yaşamaya devam etyurt dışı fiyatı 300 Euro olan şeyi hiç zorlanmadan 6ya 7ye 6 ay içerisinde satacağım senin gibi zihniyetler olmasa ben bundna ekmek yiyemezdim zaten teşekkürler
bugun gözümün önünde 6000den satıldı sahibinden de 3 ilanı vardı chun li editionun 2 kaldı arkadaşlara bu iş nasıl yapılır öğretmek lazım biraz kapasitesiz konuşuyorlar da kral.yurt dışı fiyatı 300 Euro olan şeyi hiç zorlanmadan 6ya 7ye 6 ay içerisinde satacağım senin gibi zihniyetler olmasa ben bundna ekmek yiyemezdim zaten teşekkürler
Bro şu Basilisk +dock alınır mı fiyatı nasıl uygun mu?1.5 sene önce bu fiyata almıştımşu an 990₺
🔥İndirim - 1389 TL RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE
1389 TL RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE https://www.vatanbilgisayar.com/razer-viper-ultimate-gaming-mouse.htmlforum.donanimarsivi.com
Ama teşhir ürün sence alınır mı1.5 sene önce bu fiyata almıştımşu an 990₺
🔥İndirim - 1389 TL RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE
1389 TL RAZER VIPER ULTIMATE GAMING MOUSE https://www.vatanbilgisayar.com/razer-viper-ultimate-gaming-mouse.htmlforum.donanimarsivi.com
Farklı mağazalardan 3 farklı teşhir ürün aldım hiçbirinde kutuları hariç bir sorun yaşamadım, çok yüksek ihtimalle bozuk ürün gelmez, kontrol edilerek gönderiliyor.Ama teşhir ürün sence alınır mı
ne tarz oyunlar oynuyorsun fps ağırlıklı oyunlar ise daha hafif mouslar tercih etmen daha iyi olabilirBro şu Basilisk +dock alınır mı fiyatı nasıl uygun mu?
pardon ben teşhir ürün hiç almadım outlet ürün aldım sadece, teşhir kozmetik kusuru olan ürünlermiş, bozuk ürün yinede göndermezlerAma teşhir ürün sence alınır mı