yalnız adam4
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Ew300 daha iyi ea500'den.Ses kartlı ea500 buldum 2500tl hemde ses kartlı ea500 mu daha iyi ew300 mu acaba
Ew300 daha iyi ea500'den.Ses kartlı ea500 buldum 2500tl hemde ses kartlı ea500 mu daha iyi ew300 mu acaba
Anladım 10 dolar daha pahalı ea500 shenzende ondan sordum sanırım ew300 en iyisiEw300 daha iyi ea500'den.
Evet ew300 fiyatına göre en iyisi.Anladım 10 dolar daha pahalı ea500 shenzende ondan sordum sanırım ew300 en iyisi
Anladım peki daha iyiyse neden 10 dolar daha ucuz merak konusuEvet ew300 fiyatına göre en iyisi.
Eski model olduğu için stok sınırlıdır. Bu yüzden daha ea500 daha pahalı. Kargo ücretsiz. Satın aldıktan sonra bir kaç işlem var. Onları beraber yapacağız. Buy kısmına tıklayıp bilgilerini girmelisin.Anladım peki daha iyiyse neden 10 dolar daha ucuz merak konusushenzende alırken kargo parası varmı nasıl alacağım
Anladım yarın nakit cekicem borsada şuan paramEski model olduğu için stok sınırlıdır. Bu yüzden daha ucuz. Kargo ücretsiz. Satın aldıktan sonra bir kaç işlem var. Onları beraber yapacağız. Buy kısmına tıklayıp bilgilerini girmelisin.
Bu kulaklık markası Simgot kadar iyi değil. Ben almazdım.Anladım yarın nakit cekicem borsada şuan param
1213386596
şu ilana bir bakarmisiniz kendisi 90 dolarlık bir ürünmüş acaba kalite olarak ew300 den iyi mi?
Simgot daha iyi anladığım kadarıyla peki bir arkadaşım 7hz legato önerdi o nasıldır ?Bu kulaklık markası Simgot kadar iyi değil. Ben almazdım.
Bass'lı bir iem. Müzik için iyi oyun için iyi değil.Simgot daha iyi anladığım kadarıyla peki bir arkadaşım 7hz legato önerdi o nasıldır ?
Ozaman şuan için ew300 sanırım başka model aklıma takılırsa yarına kadar sorarım 2.elde 100 dolarlık kulaklıkları uyguna satanlar var aklımı karıştırıyorBass'lı bir iem. Müzik için iyi oyun için iyi değil.
İlan atarsan Değerlendirme yaparım.Ozaman şuan için ew300 sanırım başka model aklıma takılırsa yarına kadar sorarım 2.elde 100 dolarlık kulaklıkları uyguna satanlar var aklımı karıştırıyor
İlan atarsan Değerlendirme yaparım.
Ddhifi janus 3 nasildirİlan atarsan Değerlendirme yaparım.
Kötü. Fason bir marka.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ddhifi janus 3 nasildir