Razer wolverın v2 beyaz renk oyun kolu 1.990 tl bedava param olsa da ben alsam

almak mantıklı mı arkadaşlar ? muadili var mı aynı fiyata
Yarın 22.00 da incehesap gaming gecesine bak, geçen hafta ps kolu getirdiler. Yarın xbox series 9. Nesil kol getirirlerse al. Gelmezsede yinede xbox series kolu almanızı tavsiye ederim. Bende 2 tane alacağım indirim için pusudayım

gc30 v2 var bende.kablosuz istiyipte böyle bütçesi olanlar bakabilir memnunum .

Mouse ve klavyede kablosuz opsiyonel bence ama oyun kolu... Kablolusu pek kullanışlı gelmiyor bana.

O kadar para verip de kablolu alınmaz.

8bitdo ultimate alın f/p olarak en iyisi olduğunun garantisini veriyorum mükemmel cihaz pro kol hissiyatını tam olarak veren bir kol

işte bakın bunlar hep taktik. bu kolu normalde uçuk bir rakama cıkardılar sonradan 500 bile indirseler bu konuyu acan arkadaş gibi herkes bedava yazıyor indirimli fiyatına. bakın tekrar diyorum bilgisayar için xbox gamepad kadar optimize kol piyasada yok, o paralara çıkan gidip xbox alsın.

Bu kol daha cok rekabetci fps oyunları için iyi ortalama tepki suresi standart 9. nesil kola gore yaklaşık 2.5 Kat daha iyiydi diye hatırlıyorum ama analoglar biraz sert alışmak zaman alabilir.

Bu kol daha cok rekabetci fps oyunları için iyi ortalama tepki suresi standart 9. nesil kola gore yaklaşık 2.5 Kat daha iyiydi diye hatırlıyorum ama analoglar biraz sert alışmak zaman alabilir.
bi zahmet düşük olsun kablolu model

Geri