oliveforge99
80+ Silver
Vakit kaybetmeden siz talep oluşturun bence. Daha hızlı işliyor böylece süreçThh karar verdi haklı buldu. Bakalım vatan ne yapacak
Vakit kaybetmeden siz talep oluşturun bence. Daha hızlı işliyor böylece süreçThh karar verdi haklı buldu. Bakalım vatan ne yapacak
Vatan bilgisayara mı talep olusturmaliyimVakit kaybetmeden siz talep oluşturun bence. Daha hızlı işliyor böylece süreç
Evet. Müşteri temsilcilerine ulaşırsanız yardımcı oluyorlarVatan bilgisayara mı talep olusturmaliyim
Ben yozgattayım.henüz savunma istendi aşamasında görünüyor.daha cok bekliycez herhaldeThh karar verdi haklı buldu. Bakalım vatan ne yapacak
Oo cok iyi hocam inşallah darısı bize.tutarı tekrar kartınızdan mı çektiler hocam nasıl olduaz önce vatan bilgisayar tarafından arandım sipariş oluşturuldu. bekleyen arkadaşlara başarılar dilerim
Birde siz arayıp talep filan oluşturdunuzmu yoksa onlar mı sizi aradıaz önce vatan bilgisayar tarafından arandım sipariş oluşturuldu. bekleyen arkadaşlara başarılar dilerim
Karttan taksit bile yaptırdım. Karar çıktıktan sonra iletişime geçin kararı mail olarak yolluyorsum 2 güne dönüş sağlanıyorOo cok iyi hocam inşallah darısı bize.tutarı tekrar kartınızdan mı çektiler hocam nasıl oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde siz arayıp talep filan oluşturdunuzmu yoksa onlar mı sizi aradı
Hadi hayırlısı hocam bende halen savunma istendi aşamasındaKarttan taksit bile yaptırdım. Karar çıktıktan sonra iletişime geçin kararı mail olarak yolluyorsum 2 güne dönüş sağlanıyor
Karar olumlu olur satış sözleşmesi ve fırsat ürünü görselini dosyaya ekleyin daha etkili olacaktırHadi hayırlısı hocam bende halen savunma istendi aşamasında
Savunma geldi kısmından sonra ne kadar sürede karar açıklandı bilgilendirebilir misiniz ?Karar olumlu olur satış sözleşmesi ve fırsat ürünü görselini dosyaya ekleyin daha etkili olacaktır
2 ay kadarHayırlısı olsun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Savunma geldi kısmından sonra ne kadar sürede karar açıklandı bilgilendirebilir misiniz ?