🔥İndirim İntel ARC B580 En Uygun Fiyat 10.999

2. El 6900 XT alırım, çok pahalı bunun ederi 8k.

Alacak varsa alsın Ocak ayında 11k mumla ararsınız 😃

fp lik olayı yok 500tl daha koyunca mis gibi 4060 var sorunsuz sıkıntısız

Bu kart 4060'dab daha iyi ve 12gb vram dostum niye 3kstra para koyayım?

Fiyat performans arayan arc a750 hazır sistem çıkması bakabilir 4.5-5k arasına rtx 3060 performansı veriyor şuan
Bu kartın hazır sistem çıkmaları da gelr ilerleyen günlerde makul bir rakama gelirse alınabilir hazır sistemli daha uyguna kesin gelecektir ekran kartı hazır sistemde 7-8k'ya denk gelirse mutlaka alın daha ucuza gelme ihtimali yok msrp den dolayı (ekran kartı hariç parçaların toplamı - fiyat ile hesaplayabilirsiniz)
arc a750 ile bu kartın arasında ortalama %25 fark var driverler ile bu fark artacaktır yüksek ihtimal (12 gb vram farkı da ilerleyen dönemde fark ettirecektir)
Arc a750 = RTX 3060
Arc B580 = 12 GB vrame sahip 3060ti (ilerleyen dönemde 3070-3070ti performansı vereceğini düşünüyorum birazda intelin keyfine bağlı )

Son düzenleme:
249 dolar tavsiye edilen satış fiyatı. ithalatçı 249 dolardan çok daha ucuza alıyordur. vergisi şuyu buyu 9000 lirayı geçmemesi lazımdı. driver sıkıntısı yaşasan sabredersin zaten uygun fiyata aldım elbet güncellemeyle çözülür diye. bu fiyata değmez.

ekleme: vergiyi unuttun derseniz, msrp vergi dahil değil biliyorum. hazır sistemlerde nasıl düşürebiliyorlarsa fiyatı bu kartta da bunu yapabilirlerdi.

Son düzenleme:
249 dolar tavsiye edilen satış fiyatı. ithalatçı 249 dolardan çok daha ucuza alıyordur. vergisi şuyu buyu 9000 lirayı geçmemesi lazımdı. driver sıkıntısı yaşasan sabredersin zaten uygun fiyata aldım elbet güncellemeyle çözülür diye. bu fiyata değmez.

ekleme: vergiyi unuttun derseniz, msrp vergi dahil değil biliyorum. hazır sistemlerde nasıl düşürebiliyorlarsa fiyatı bu kartta da bunu yapabilirlerdi.
249 dolar perakende fiyatı tr şirketleri ekran kartlarını tekli fiyatını kasten yüksek tutuyor ki toplu hazır sistem satıp diğer bileşenleri elden çıkarsın. 320 dolar civarına satıyorlar alınmaz.

Saf performans da 4060tan bir tık iyi, rtx açınca 4060tiden bir tık iyi fakat yukarıda bir arkadaş da yazmış 4060 b580 7600 tarzı kartlara 12-15 bine erene kadar ikinci el 6800 6900xt almak daha mantıklı neredeyse iki katı performans farkı var aralarında.

Geri