fiber sarı olmuyomu bunun bi farkı var mıEvet fiber. Adres tam olmsdıgı için altyapı gözükmez. Ttnet ekibi geldigin de bağlar
Sabit değil diye biliyorumfiber sarı olmuyomu bunun bi farkı var mı
Sabit değil diye biliyorum
tt ekibi gelip dairenize kadar çekiyor biraz bekleyin1000mbps olduğuna eminiz dimi peki biz mi yukarıya çektiriyoruz daireye yoksa onlar mı çekiyor ?
türknet destekler mi 1000mbps yoksa sadece tt mi desktekler türknet nasıldır ne yapmalıyım ?tt ekibi gelip dairenize kadar çekiyor biraz bekleyin
türknette 1000mbps almanız için türknetin kendi gigafiber altyapısı olması gerekiyor hocam turktelekomun altyapısı ile türknet max 100mbps veriyortürknet destekler mi 1000mbps yoksa sadece tt mi desktekler türknet nasıldır ne yapmalıyım ?
anladım bazı yerlerde türknetinde tt altyapısı kullandığı söylemişlerdi.Ondan sordum hocamtürknette 1000mbps almanız için türknetin kendi gigafiber altyapısı olması gerekiyor hocam turktelekomun altyapısı ile türknet max 100mbps veriyor
bende türknet kullanıyorum turk telekomun altyapısı ile ama 100mbps veriyor dediğim gibi, yıllardır adresime gigafiber gelmesi için bekliyorum hala gelmiyoranladım bazı yerlerde türknetinde tt altyapısı kullandığı söylemişlerdi.Ondan sordum hocam
tt iyi midir? peki bağlatmalımıyım 1000mbpsbende türknet kullanıyorum turk telekomun altyapısı ile ama 100mbps veriyor dediğim gibi, yıllardır adresime gigafiber gelmesi için bekliyorum hala gelmiyor![]()
Binana fiber internet gelmiş tabi bağlatmalısıntt iyi midir? peki bağlatmalımıyım 1000mbps
açık konuşmam gerekirse ben önceden turk telekom ile bazı kötü şeyler yaşadığım için ben olsam geçmezdim bu tamamen size kalmış bir şeytt iyi midir? peki bağlatmalımıyım 1000mbps