Yardım KZ EDA alınır mı? (Aliexpress)

Yiarz08

80+
Reaksiyon skoru
111
Aliexpress te gezerken gördüm 3 tane kulaklık bas,dengeli ve yüksek çözünürlük diye 3 modeli var TR fiyatı 2233 TL alide yeni hesap açınca 850-900 TL arası fiyata geliyor kullanan varmı alınır mı? alamaya değer mi?
KZ EDA burdan inceleyebilirsiniz kendim şuan EDC X modelini kullanıyorum
kzeda2.png

20 30 liraya satılıyordu bunlar 2-3 ay önce bu paralar verilmez

Redditteki yorumlarla IEM yorumlanmaz. KZ sadece basa abanıyor. Başka da yaptıkları bir şey yok.
Redditte bir sürü kulaklığı deneyimleyen insanlar fikrini paylaşıyor, kullanmadan da yorum yapan sensin burda büyük ihtimalle. :ROFLMAO: :ROFLMAO:
KZ'nin standart bir kulaklığı değil bu sitesine girip biraz verilerini incelesen keşke, 30 dolarlık iemlerle aynı kaliteye sahip.
Ayrıca ses kasma kısmında da rakiplerinden daha iyi, oyun için de tercih edilebiliyor bu fiyata. :kekw:

1734185676915.png

Son düzenleme:
Redditte bir sürü kulaklığı deneyimleyen insanlar fikrini paylaşıyor, kullanmadan da yorum yapan sensin burda büyük ihtimalle. :ROFLMAO: :ROFLMAO:
KZ'nin standart bir kulaklığı değil bu sitesine girip biraz verilerini incelesen keşke, 30 dolarlık iemlerle aynı kaliteye sahip.
Ayrıca ses kasma kısmında da rakiplerinden daha iyi, oyun için de tercih edilebiliyor bu fiyata. :kekw:

Alıntıyı görüntüle
80 centlik kupon ile 265 TL'ye çektim birini telefonda kullanırım birini pc de

Alıntıyı görüntüle
Bu fiyata alınır. Fakat Tanchjim ONE'dan ve Chu 2'den iyi değil.

Geri