250 ₺ ye red switch klavye

mr9trz

80+
Reaksiyon skoru
62
aklımda 2 model var

gamepower warlock

James Donkey 610s

önerebilceğiniz varmı mekanik olsun ve red switch olsun lütfen

aklımda 2 model var

gamepower warlock

James Donkey 610s

önerebilceğiniz varmı mekanik olsun ve red switch olsun lütfen
Biraz daha ekleyip gaming gecesinden 280 TL'ye gamepower saber rgb alabilirsiniz

Biraz daha ekleyip gaming gecesinden 280 TL'ye gamepower saber RGB alabilirsiniz
Gamepower saber de baya yay sesi var diye biliyorum şu videoda böyle gözüküyor. Ayrıca ilk alındığı zaman oluyor diye düşünme ömür boyu kalıyor o ses metal plakadan kaynaklı

Gamepower saber de baya yay sesi var diye biliyorum şu videoda böyle gözüküyor. Ayrıca ilk alındığı zaman oluyor diye düşünme ömür boyu kalıyor o ses metal plakadan kaynaklı

Warlock kullanıyorum onda da hafif yay sesi var ama bu kadar değil. Sanırım bu yay sesi outemu switch olan her klavyede var.

Warlock kullanıyorum onda da hafif yay sesi var ama bu kadar değil. Sanırım bu yay sesi outemu switch olan her klavyede var.
Sadece outemu değil fiyat performans mekanik klavyelerin hemen hemen hepsine var bu yay sesi

Hayır ben kullanıyorum. Yay sesi var asla inkar etmem ama kulaklığı taktığın anda sesler kesiliyor klavye sesini bile duyamıyorsun adam akıllı. Adam red switch istiyorsa oyun oynayacak herhalde. Ses fln duymaz ayrıca ben 2 aydır kullanıyorum yavaş yavaş nedense yay sesi kesilmeye başladı yani eskiden daha fazla geliyordu şimdi kesinlikle daha az geliyor.

Hayır ben kullanıyorum. Yay sesi var asla inkar etmem ama kulaklığı taktığın anda sesler kesiliyor klavye sesini bile duyamıyorsun adam akıllı. Adam red switch istiyorsa oyun oynayacak herhalde. Ses fln duymaz ayrıca ben 2 aydır kullanıyorum yavaş yavaş nedense yay sesi kesilmeye başladı yani eskiden daha fazla geliyordu şimdi kesinlikle daha az geliyor.
Membran kullandığım için bilemiyorum. Doğrudur dostum. Ben bu videoda baya duyulduğunu görünce arkadaşa haber vereyim dedim

Membran kullandığım için bilemiyorum. Doğrudur dostum. Ben bu videoda baya duyulduğunu görünce arkadaşa haber vereyim dedim
Aynen ses var baya. Zamanla geçiyor ama en azından alışıyorsun. Mesela artık ben yay sesi duymadığımda rahatsız oluyorum. Rahatlık veriyor bana.

610s Brown switch kullanıyorum 150 liraya almıstım Efsane Cumada ocak ayında ısık sorunundan garantiye gitti yapıldı ancak delete tusundan ses sorunu var ama 150 liraya aldıgım için sorun etmiyorum zaten sorun öyle yay sesi sorunu sadece şuan ne kadar bilmiyorum ancak 200 üstü verilmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,078
Üyeler
199,547
Son üye
rulzya

Geri