Biraz daha ekleyip gaming gecesinden 280 TL'ye gamepower saber rgb alabilirsinizaklımda 2 model var
gamepower warlock
James Donkey 610s
önerebilceğiniz varmı mekanik olsun ve red switch olsun lütfen
evet. @keremcnsz24 ve ben kullanıyorum. ben yeni başladım memnunum şuana kadar. incelemesi var donanım arşivide bu arada.Biraz daha ekleyip gaming gecesinden 280 TL'ye gamepower saber RGB alabilirsiniz
Gamepower saber de baya yay sesi var diye biliyorum şu videoda böyle gözüküyor. Ayrıca ilk alındığı zaman oluyor diye düşünme ömür boyu kalıyor o ses metal plakadan kaynaklıBiraz daha ekleyip gaming gecesinden 280 TL'ye gamepower saber RGB alabilirsiniz
Warlock kullanıyorum onda da hafif yay sesi var ama bu kadar değil. Sanırım bu yay sesi outemu switch olan her klavyede var.Gamepower saber de baya yay sesi var diye biliyorum şu videoda böyle gözüküyor. Ayrıca ilk alındığı zaman oluyor diye düşünme ömür boyu kalıyor o ses metal plakadan kaynaklı
Sadece outemu değil fiyat performans mekanik klavyelerin hemen hemen hepsine var bu yay sesiWarlock kullanıyorum onda da hafif yay sesi var ama bu kadar değil. Sanırım bu yay sesi outemu switch olan her klavyede var.
Hayır ben kullanıyorum. Yay sesi var asla inkar etmem ama kulaklığı taktığın anda sesler kesiliyor klavye sesini bile duyamıyorsun adam akıllı. Adam red switch istiyorsa oyun oynayacak herhalde. Ses fln duymaz ayrıca ben 2 aydır kullanıyorum yavaş yavaş nedense yay sesi kesilmeye başladı yani eskiden daha fazla geliyordu şimdi kesinlikle daha az geliyor.Gamepower saber de baya yay sesi var diye biliyorum şu videoda böyle gözüküyor. Ayrıca ilk alındığı zaman oluyor diye düşünme ömür boyu kalıyor o ses metal plakadan kaynaklı
Membran kullandığım için bilemiyorum. Doğrudur dostum. Ben bu videoda baya duyulduğunu görünce arkadaşa haber vereyim dedimHayır ben kullanıyorum. Yay sesi var asla inkar etmem ama kulaklığı taktığın anda sesler kesiliyor klavye sesini bile duyamıyorsun adam akıllı. Adam red switch istiyorsa oyun oynayacak herhalde. Ses fln duymaz ayrıca ben 2 aydır kullanıyorum yavaş yavaş nedense yay sesi kesilmeye başladı yani eskiden daha fazla geliyordu şimdi kesinlikle daha az geliyor.
Aynen ses var baya. Zamanla geçiyor ama en azından alışıyorsun. Mesela artık ben yay sesi duymadığımda rahatsız oluyorum. Rahatlık veriyor bana.Membran kullandığım için bilemiyorum. Doğrudur dostum. Ben bu videoda baya duyulduğunu görünce arkadaşa haber vereyim dedim
O da farklı fantezi kankaAynen ses var baya. Zamanla geçiyor ama en azından alışıyorsun. Mesela artık ben yay sesi duymadığımda rahatsız oluyorum. Rahatlık veriyor bana.