AtakanUsta
80+
- Reaksiyon skoru
- 153
Sarı şeyi tutmamı söylemişsin galiba. Tuttuğum zaman vida dönmüyorYükseltme vidasını elinle tut üstteki vidayı döndürmeye çalış.
Nasıl la? Dönmesi gerekSarı şeyi tutmamı söylemişsin galiba. Tuttuğum zaman vida dönmüyor
o şey o zaman nasıl girdi oraya :d.Sarı şeyi tutmamı söylemişsin galiba. Tuttuğum zaman vida dönmüyor
Yükseltme vidası o. Takarken döndürüyor muyuz sence?Nasıl la? Dönmesi gerek. Bilmiyorum nasıl çıkartacağını.
Hocam pense varsa pense ile tutun çekin ama yanlardan elinizle destek verin anakarta zarar vermeyin.Sarı şeyi tutmamı söylemişsin galiba. Tuttuğum zaman vida dönmüyor
penseylen sabit tut sari bölgeyiNasıl la? Dönmesi gerek. Bilmiyorum nasıl çıkartacağını.
penseylen sabit tut sari bölgeyi
Çıkmıyor mübarek sanki altın diş çekiyoruzYükseltme vidası o. Takarken döndürüyor muyuz sence?
Hocam pense varsa pense ile tutun çekin ama yanlardan elinizle destek verin anakarta zarar vermeyin.
Aklımda başka bir fikir var ama biraz zamana ihtiyaçı var. Sizin aceleniz var mı?Çıkmıyor mübarek sanki altın diş çekiyoruz
hahahhaha fena koptumÇıkmıyor mübarek sanki altın diş çekiyoruz
Şimdi gördüm o yukarıdaki vidayı çıkarmadan yükseltme ayağı da çıkmaz. Vida da mı sıkışık?Allah rızası için yardım edin. Büyük ihtimalle yanlış vida ile sıktım. Lütfen yardım edin.