Game Garaj'dakinin anakartı B650MP-E'yken aynı fiyattı, şimdi A serisi anakart koymuşlar gene aynı fiyat. Bide utanmadan 800 TL fark istiyorlar Biostar anakarta şaka gibi.![]()
Crown 9060XT | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Crown 9060XT | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
F/p sistem bekleyin ya da bu sistemleri araştırıp beğenirseniz özelleştirip alın.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
incehesapta olanın ekran kartı markası çok sıkıntı oluşturur mu peki![]()
Crown 9060XT | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Crown 9060XT | AMD Ryzen 5 7600 | 2 x 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
F/p sistem bekleyin ya da bu sistemleri araştırıp beğenirseniz özelleştirip alın.GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Yani ben de o konudan çekiniyorum , inno3d araştırdım bir çok karta kıyasla ortalamanın üstünde , soğutması da iyi deniyor.incehesapta olanın ekran kartı markası çok sıkıntı oluşturur mu peki
bekleyeceğiz o zaman yapacak bir şey yok teşekkürlerYani ben de o konudan çekiniyorum , inno3d araştırdım bir çok karta kıyasla ortalamanın üstünde , soğutması da iyi deniyor.
Bu kartı hiç bilmiyorum , f/p sistem beklemek daha mantıklı. İyi bir kart olsa sanırım o sistem çoktan biterdi