ardagrkm34
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Model ismi yok bunu sürsem daha mı iyidir?içinden çıkan model ne genellikle tf7 geliyor dogru takmışsın gözüküyor
Model ismi yok bunu sürsem daha mı iyidir?içinden çıkan model ne genellikle tf7 geliyor dogru takmışsın gözüküyor
arkasında vesaire bir şey yazmıyormu ama genellikle güzel oluyor macunlarıModel ismi yok bunu sürsem daha mı iyidir?
Hiç bişey yazmıyo. O zaman ben şimdi üstündeki macunları siliyorum dikkatli bi şekilde sürüyorum. Yine aynı değerleri verirse sorun ne kaynaklı olabilir. Kasa corshair d300 olması gerek pek anlamam ama havalandırması vs iyi gibi zaten ekran kartı 30 derecelerde çalışıyo.arkasında vesaire bir şey yazmıyormu ama genellikle güzel oluyor macunları
tam oturtamıyor olabılırsınız yada macunu eksik sürüyor olabilirsiniz oyüzden yukarıdaki videodan bakar x seklinde macun sürünHiç bişey yazmıyo. O zaman ben şimdi üstündeki macunları siliyorum dikkatli bi şekilde sürüyorum. Yine aynı değerleri verirse sorun ne kaynaklı olabilir. Kasa corshair d300 olması gerek pek anlamam ama havalandırması vs iyi gibi zaten ekran kartı 30 derecelerde çalışıyo.
Denedim aynı sıcıklıklar acaba yazılımsal bişeyler olabilir mi. İşlemci boştayken bu ghz değerlerinde çalışıyor.tam oturtamıyor olabılırsınız yada macunu eksik sürüyor olabilirsiniz oyüzden yukarıdaki videodan bakar x seklinde macun sürün