K Keyhens 80+ Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 119 Reaksiyon skoru 31 20 Aralık 2024 #1 Öncelikle herkese iyi geceler başlıkta bahsettiğim soğutucu da tüm pin girişlerini fln taktım ama soğutucu ve pompanın argb si yanıyor fanları dönmüyor.Neyi yanlış yapıyorum acaba çok bir tecrübem de yok bu konularda.
Öncelikle herkese iyi geceler başlıkta bahsettiğim soğutucu da tüm pin girişlerini fln taktım ama soğutucu ve pompanın argb si yanıyor fanları dönmüyor.Neyi yanlış yapıyorum acaba çok bir tecrübem de yok bu konularda.
Mehmet Yılmaz Vitreus Yönetici Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 31,630 En İyi Cevap 17 Reaksiyon skoru 73,212 21 Aralık 2024 #2 Onu tekleyen kablo var o şekilde CPU_FAN'a takabilirsin.
K Keyhens 80+ Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 119 Reaksiyon skoru 31 21 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mehmet Yılmaz yazmış: Onu tekleyen kablo var o şekilde CPU_FAN'a takabilirsin. Devamı için tıklayın... Eyvallah hocam ben de tam onu bulmuştum
Mehmet Yılmaz yazmış: Onu tekleyen kablo var o şekilde CPU_FAN'a takabilirsin. Devamı için tıklayın... Eyvallah hocam ben de tam onu bulmuştum