Hiq Alpha t-man deneyim

Testo taylan adına çıkarılmış bir ürün sanırsam. İçindeki doğal testesteron üretmesine destek oluyormuş. Testo taylanın dediğine göre haftalık 30-35 x testo üretiyosanız. Bu ürünün desteğiyle haftalık 40-45 oluyormuş anladığım kadarıyla. 2 haftalık kullanım sonrası yine buraya yazarım içeriğini merak edenler için foto bırakayım
haftada bir iki dana ciğer yiyerek her gün et balık 10 yumurta yiyerek 2-3 ayda sırtta feci bir kıllanma güç artışı ve çavuşun şahlanışı değişti. beslenme uyku stressiz hayat testoyu fuller zaten.

haftada bir iki dana ciğer yiyerek her gün et balık 10 yumurta yiyerek 2-3 ayda sırtta feci bir kıllanma güç artışı ve çavuşun şahlanışı değişti. beslenme uyku stressiz hayat testoyu fuller zaten.
Ben spora başladım başlayalı zaten hergün 500-600 gram tavuk yerim. Kahvaltıda cok kasmıyorum bazen 5 yumurta bazen tost. Şekeri neredeyse 0 a indirdim bi çayda kullanıyorum okadar. Hamur işi ve yağda minimumda. Zaten bunlar olunca gelişim kaçınılmaz

Aşırı bir etki göremedim onun yerine vitaminler daha etkilidir bence yinede tercihe bağlı benim amacım deneyimlemekti. Şuanda da grizzone grizlabs sarcastik kullanmaya başladım gh salınımına etkisi varmış sanırım bakalım
Merhaba, bu kullandığınız ürünün bir etkisi var mı acaba? GH için büyümem gerek.

Merhaba, bu kullandığınız ürünün bir etkisi var mı acaba? GH için büyümem gerek.
Boş ürün önermem böyle supplementlere para vermek yerine vitamin alın birsürü çeşit en azından faydası olduğunu bilirsiniz. D3 k2 gh için en iyi vitaminlerdendir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gh ını doğal yollarla fazla artıramazsın, şekeri kesmek aç uyumak bunlar biraz artırabiliyor. Ama ciddi manada artırmanın tek yolu kimyasala başvurmak🤣 gh neden lazım size +35 yaşmısınız?

Boş ürün önermem böyle supplementlere para vermek yerine vitamin alın birsürü çeşit en azından faydası olduğunu bilirsiniz. D3 k2 gh için en iyi vitaminlerdendir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gh ını doğal yollarla fazla artıramazsın, şekeri kesmek aç uyumak bunlar biraz artırabiliyor. Ama ciddi manada artırmanın tek yolu kimyasala başvurmak🤣 gh neden lazım size +35 yaşmısınız?
Testestoronum ve büyüme horomonum ne durumda bilmiyorum şuan 1.78-1.80 boyum var ve boyumu 1.83'e çıkartmak istiyorum. Bunun yanında yağımı yakmak gibi niyetim var.

Aktif olarak kullandığım omega 3, magnezyum, b12 var. supplement olarak Hiq Creatin XXL - Bigjoy Arginine ve Protein ocean'dan L-carnitine var. Şöyle bir büyüklük istiyorum.

Ekler

• d8c614116b0ed3f8df7ad0fdbcc1714a.webp
    d8c614116b0ed3f8df7ad0fdbcc1714a.webp
    35.3 KB · Hit: 79
Testestoronum ve büyüme horomonum ne durumda bilmiyorum şuan 1.78-1.80 boyum var ve boyumu 1.83'e çıkartmak istiyorum. Bunun yanında yağımı yakmak gibi niyetim var.

Aktif olarak kullandığım omega 3, magnezyum, b12 var. supplement olarak Hiq Creatin XXL - Bigjoy Arginine ve Protein ocean'dan L-carnitine var. Şöyle bir büyüklük istiyorum.
Genetik harikası bile olsan boldenonsuz o sırtı trapezi elde edemezsin.

O resimi attığın adam %80 steroid hocam imkan yok naturalse bile fotoyla oynamış. D3 k2 al testesterona en fayda sağlayan vitamin olabilir kendisi. Yağ yakmak istiyorsan kalori açığı ve kardiyo yapman lazım terlemek adına cla önerebilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,483
Üyeler
183,842
Son üye
nemesis060
Geri