Flört ettiğim kıza yılbaşı hediyesi

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
kızın hayatı malesef çok iyi değil maddi olarak iyiler ama aile baskısı var herşeye karışıyorlar dışarı çıkmasına bile kuzenleri ya da abisiyle izin veriyorlar tek çıkamıyor ve çok çabuk mutlu oluyor yani ne aldığımı önemsemeyiceğine eminim kafamdaki düşünce ismi yazan kupa bardak yada fincan çünkü kahveyi çok seviyor

trdeki tüm kızlar mı böyle aga anlam veremiyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bana flört-sevgili-manitalara para harcamam komik geliyor şahsen

trdeki tüm kızlar mı böyle aga anlam veremiyorum ben

bana flört-sevgili-manitalara para harcamam komik geliyor şahsen
tamam hocam size saçma gelsin şahsen 200 300 tl nini lafını yapcak adam değilim ben 3 4 5 bin tl lik şey olsa belki diycem ama alt tarafı 200 tl

yanında da böyle küçük bişe alabilirsiniz bence hocam

" Satürn güzel halkası ve görünüşü nedeniyle güneş sisteminin mücevheri olarak biliniyormuş. Sen de benim için öylesinn" tarzında bir mektup ile de mükemmel olur yorumlarında gördüm

" Satürn güzel halkası ve görünüşü nedeniyle güneş sisteminin mücevheri olarak biliniyormuş. Sen de benim için öylesinn" tarzında bir mektup ile de mükemmel olur yorumlarında gördüm
Hocam elinizde füze var mı onu da yollayayım 😁

Evlenmiyoruzz

Onu düşündüm hatta baktım beğendim de ama bedenini mi bilmiyorum sorsam anlayacak alsam iade edemeyecek dediğim gibi ailesi cidden baskı kuruyor çünkü

ne t* adammısın helal olsun

İsmi yazılı kupa sıkıntı çıkarabilir. Ailesi görünce nereden geldi bu diye sorgular falan. Bir kız arkadaşım aldı yalanını yerlerse alınabilir ama.

yok hocam ya benim sevgilim olsa yaşayacakta olmayınca başkalarının işine yarasın diye kullanıyorum numaraları :D

eyvallaah
Hocam notu yazamam ama ya

İsmi yazılı kupa sıkıntı çıkarabilir. Ailesi görünce nereden geldi bu diye sorgular falan. Bir kız arkadaşım aldı yalanını yerlerse alınabilir ama.
Hocam dükkanda çalışıyor dükkandaki birisi aldı diyebilir

Notu yazamam çünkü benle sevgili olmayacağını biliyorum buda çok ciddi olur keşke öyle bir sevdiğim olsada yapsam ama olmuyor işte

Son düzenleme:
Geri