- Reaksiyon skoru
- 530
haklisin vallaHocam yani direk gidip sen benim için değerlisin bile desem anlayacağı yer belli yani
haklisin vallaHocam yani direk gidip sen benim için değerlisin bile desem anlayacağı yer belli yani
Hocam parasında bende değilimde bilmiyorum belkide kötü yaşadıklarımdan dolayı böyle bi düşünceye girmiş olabilirimtamam hocam size saçma gelsin şahsen 200 300 tl nini lafını yapcak adam değilim ben 3 4 5 bin tl lik şey olsa belki diycem ama alt tarafı 200 tl
o yüzden o açılcak ve trip attığımda gönlümü alcak (!)haklisin valla
hocam kız bana psikilojık olarak çok güzel moral verdi bugun bile bana baya moral verdi kendisi çok zorluk yaşamış yani malesef babası eski kafa liseye geçince notları çok iyi olmasına rağmen açığa aldırmış kendi başına halletmiş ve bana bile moral oluyo sadadsasdaHocam parasında bende değilimde bilmiyorum belkide kötü yaşadıklarımdan dolayı böyle bi düşünceye girmiş olabilirim
ve bi ricam daha var diğer kombim konuma bakabilirmisiniz aldııklarım güzelmi sizceHocam parasında bende değilimde bilmiyorum belkide kötü yaşadıklarımdan dolayı böyle bi düşünceye girmiş olabilirim
Harbi çok iyi hediye lane t* adammısın helal olsun
ben ablama almıştım oldukça güzel bir hediye ama alt tarafında 5 tane led var. açtığın zaman tavana vuruyoryanında da böyle küçük bişe alabilirsiniz bence hocam![]()
Genel Markalar Dekoratif Gezegen Üzerindeki Kız Tasarımlı Ahşap Altlıklı Işıklı Cam Küre 6 Cm - Fiyatı, Yorumları
Dekoratif Gezegen Üzerindeki Kız Tasarımlı Ahşap Altlıklı Işıklı Cam Küre 6 Cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
" Satürn güzel halkası ve görünüşü nedeniyle güneş sisteminin mücevheri olarak biliniyormuş. Sen de benim için öylesinn" tarzında bir mektup ile de mükemmel olur yorumlarında gördüm