Mouse Önerisi

Squirtle48

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,971
Merhaba arkadaşlar. Steelseries Rival 600 almıştım geri iade ettim. Bu mouse fiyatında alternatif hissiyat olarak önerebileceğiniz mouse var mıdır?
Steelseries Rival 600 - 450TL civarlarında. Işıklı mışıklı olursa iyi olur.
İyi forumlar.

Logitech G402

Merhaba arkadaşlar. Steelseries Rival 600 almıştım geri iade ettim. Bu mouse fiyatında alternatif hissiyat olarak önerebileceğiniz mouse var mıdır?
İyi forumlar.
Razer deathadder v2.

İyi forumlar.
Elin büyükse Zowie EC1 küçükse Zowie EC2 veya Razer Deathadder V2 elin küçük ise Razer Deathadder V2 mini alabilirsin ama stokların gelmesini bekliyeceksin mecbur

Bakıyım hocam. teşekkürler.
Elinin boyutunu da söyleseydin ya hocam? :D
Valla eşimin eli küçük ama ince uzun böyle değişik. Ona alcaz. 😁
Teşekkürler hocam inceleyeceğim.
Elin büyükse Zowie EC1 küçükse Zowie EC2 veya Razer Deathadder V2 elin küçük ise Razer Deathadder V2 mini alabilirsin ama stokların gelmesini bekliyeceksin mecbur
Eşim baktı şimdi pek beğenmedi. yinede teşekkürler.

Çok tatlı! Hocam elinin uzunluğunu orta parmağından bilek çizgisine kadar ölçsün. Enini de eli "✋" şeklindeyken (başparmak birleşik) ölçün.
Orta parmaktan bileğe kadar 18 cm, kalınlığıda 8 cm. Bu gönderdiklerinizi de pek beğenmedi. Var mı ışıklı mışıklı ya rival 600 gibi değişik bir mouse. 😁 Fiyatıda yükseltebiliriz 450 ile sınırlı değil.

Orta parmaktan bileğe kadar 18 cm, kalınlığıda 8 cm. Bu gönderdiklerinizi de pek beğenmedi. Var mı ışıklı mışıklı ya rival 600 gibi değişik bir mouse. 😁 Fiyatıda yükseltebiliriz 450 ile sınırlı değil.
Benim elimle aynıymış işte. Hocam Deathadder V2 gibi büyük mouse'lara bakmayın, almadan önce mouse'un boyutlarına bakın. Eğer mouse'un boyutu el boyutunun %60'ını kaplıyorsa o mouse o ele oturur demek, tabii bu teorik olarak. Gerisi sizde o zaman. Eğer mouse bulduysanız ve hangisinin hangisinden iyi olduğunu bilmek istiyorsanız bana sorabilirsiniz.

Benim elimle aynıymış işte. Hocam Deathadder V2 gibi büyük mouse'lara bakmayın, almadan önce mouse'un boyutlarına bakın. Eğer mouse'un boyutu el boyutunun %60'ını kaplıyorsa o mouse o ele oturur demek, tabii bu teorik olarak. Gerisi sizde o zaman. Eğer mouse bulduysanız ve hangisinin hangisinden iyi olduğunu bilmek istiyorsanız bana sorabilirsiniz.
Anladım hocam. Şimdi hepsini deneme şansımız olmuyor malesef. Fethiye'de bir vatan bir teknosa var, öyle çok fazla çeşit yok deneyebileceğimiz. Genelde teşhirde uygun fiyatlı klasik modeller var. Asus Pugio diye bir model var resimlerde küçük gibi gözüküyor ama sizce ne dersiniz? Arkadaşların gönderdiklerinde RGB ışıklandırma pek yok onları eledik.

@logitechg @Fiery @Toplayıcı @EZ4USKY Başka RGB ışıklandırması olan önerebileceğiniz mouse'lar var mıdır? 450 TL ile sınırlı değil bütçemiz üzerine çıkabiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,761
Üyeler
193,128
Son üye
Oflineof
Geri