RTX 4060 ASUS HAZIR SİSTEM

Her şeyi değiştirmen gerek. Biraz daha fazla verip 12400F veya 5600 işlemcilere yönel. 21k ya sık sık geliyor.

işlemci i5 yapılırsa iyi olur ama kasa da kötü bir kasa bence onları değiştirince de 22 bin küsüre geliyor

işlemciyi değiştiririm de ekran kartı çok iyi gibi çünkü ben gigaybte windoforce rtx 4060 hazır sistem baktım herkes soğutması kötü dedi bu sistemde ne kötü ki ekran kartı miss
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemci i5 yapılırsa iyi olur ama kasa da kötü bir kasa bence onları değiştirince de 22 bin küsüre geliyor
i5 sıkıntı değil de benim alacağım kasalar belli orda onlarıda formlarda hep kötülemişler ne yapcağımı şaşırdım her baktığım sistemde illa kötü bişey çıkıyor

Dün modartın sistemi vardı ddr5 o daha iyiydi bundan stok varsa halen bakabilirsin pckolik sitesindeydi

ekran kartının bu modeline baya kötü diyolar soğutma olarak

Dün modartın sistemi vardı ddr5 o daha iyiydi bundan stok varsa halen bakabilirsin pckolik sitesindeydi
pc kolik güvenilir mi? ki ya

hocam 20 K ya bu sistem bence alınmaz. Bekleyin her hafta aynı fiyata 12400f li 5600 lü sistemler geliyor

https://pckolik.com/tavsiye-sistem/...-geforce-rtx-4060-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd hiçbirşey değiştirmeden alınır mı? bu dediğin?

hocam 20 K ya bu sistem bence alınmaz. Bekleyin her hafta aynı fiyata 12400f li 5600 lü sistemler geliyor
iyi güzel de yılbaşı gelcek zam gelcek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,397
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri