Mouse Önerisi

Hocam önerilen mouselar güzelde eşiniz beğenmediyse ışıklı istiyorsa razer mamba elite öneririm :D
Kötü değiller de daha RGB li olsa daha güzel olacak. RGB siz hiç bir şeyi yok şuanda. Bozacak biraz ondan. Asus Pugio nasıldır sizce onu gördük şimdi ama?

150 IPS bu fiyata kötü diye biliyorum @crazyreign hocam daha iyi anlar
Sensörünün modelini bulamadım. Ben genellikle Razer marka mouse'lar öneriyorum çünkü sensörlerini rahatlıkla bulabiliyorum, o yüzden %80 Razer öneriyorum siz de görmüşsünüzdür.

Hocam bence Mamba Elite iyi gibi bir bakar mısınız sizde
Mamba Elite güzel de scroll tuşu sorunu var. Scroll tuşuna basınca scroll da atıyor, CSGO oynuyorsun iyi bilirsin, m_wheeldown'a zıplamayı atadım, mouse3'e de sesli konuşma tuşunu ayarladım, sessiz sessiz giderken mouse3'e basıyorum ve zıplıyor, o haricinde güzel mouse.

Mamba Elite güzel de scroll tuşu sorunu var. Scroll tuşuna basınca scroll da atıyor, CSGO oynuyorsun iyi bilirsin, m_wheeldown'a zıplamayı atadım, mouse3'e de sesli konuşma tuşunu ayarladım, sessiz sessiz giderken mouse3'e basıyorum ve zıplıyor, o haricinde güzel mouse.
Valla ışıklı mışıklı mouse bulamadım bende o kadar fazla :D

Merhaba arkadaşlar. Steelseries Rival 600 almıştım geri iade ettim. Bu mouse fiyatında alternatif hissiyat olarak önerebileceğiniz mouse var mıdır?
Steelseries Rival 600 - 450TL civarlarında. Işıklı mışıklı olursa iyi olur.
İyi forumlar.
Konu disi ama rival 600u neden iade ettiniz ?

@crazyreign @EZ4USKY Yinede teşekkür ederim ilginize. Biraz düşünelim bakalım hatun beğensin bir tane aralarından alıcaz mecbur birini. 😁
Konu disi ama rival 600u neden iade ettiniz ?
Bozuk geldi. Değişim için bekledik stokta bitmiş iade ettik bizde. Aynısından alayım dedim bozuk gelince istemedi. Halbuki kardeşimde de rival 600 var ondan görüp beğenmiştide işte öyle.

Hocam ama yinede ışıklı mışıklı diye daha iyi bir mouse almamanızı tavsiye etmem
Tabi canım, gidipte şekilli şukullu diyede kötü bir mouse almayız. Şuanlık şu Asus Pugio II ye bakıyoruz. Dying Light 2 hediyeli felanmış.

@logitechg @Fiery @Toplayıcı @EZ4USKY Başka RGB ışıklandırması olan önerebileceğiniz mouse'lar var mıdır? 450 TL ile sınırlı değil bütçemiz üzerine çıkabiliriz.
Razer Deathadder v2, Steelseries Rival 710, Steelseries Rival 3, Asus Rog Gladius 2, Logitech G502 Hero veya Lightspeed
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RGB si var şekli hoşuma gitti diye kötü mouse almayın kesinlikle ergonomik olarak size en uygun olanı tercih edin.

Geri