tantuniayran123
80+
- Reaksiyon skoru
- 20
Abi vandal olarak bitiriş en iyisi bence 2023 champions vandaldır. en iyi sheriff te seri tetiktir. siz ne düşünüyorsunuz almak istiyorum gelirse daha iyisi varsa onu alayım
21 champions tek atarAbi vandal olarak bitiriş en iyisi bence 2023 champions vandaldır. en iyi sheriff te seri tetiktir. siz ne düşünüyorsunuz almak istiyorum gelirse daha iyisi varsa onu alayım
Felaket'n Kalbi,Aemondır, Eski yağmacıAbi vandal olarak bitiriş en iyisi bence 2023 champions vandaldır. en iyi sheriff te seri tetiktir. siz ne düşünüyorsunuz almak istiyorum gelirse daha iyisi varsa on
oda çok iyi ama 23 ün bitiriş beni bitiriyor ya hele o kupaya geldiğinizde gelen ses falan çok iyi21 champions tek atar
kaos ve yıldız belası asilden daha iyi geliyor banaasil , yağmacı ve kuronami vandal üstüne skin tanımam şu oyunda.
2021 bana göre on numara vandal cpler arasında. Kuronami de güzel21 champions tek atar
renkler ve zevkler tabii , kuzende kaos var ne zaman girsek asil diye peşimde koşar . one tap hissiyatı çok tatli bir skin.kaos ve yıldız belası asilden daha iyi geliyor bana
hepsi çok iyi ya iyon vandal hariç sheriffini çok severimde vandal hali çöp diğer hepsini kullanırım bide tork vandalrenkler ve zevkler tabii , kuzende kaos var ne zaman girsek asil diye peşimde koşar . one tap hissiyatı çok tatli bir skin.
bendede evori varda arkadaşlar çok gay deyince turuncu oynuyorum artıksert bir kişiliğin altında "Pembe Geliştirmeli Evorı" seven bir kalbim var.
arcane hassasiyeti kötü kral ya sevmedimarcade setinin üstüne set tanımam. 2.si çıksada alsam .