5000 serisi gereksiz pahalı olacak benceMSI 4070 super Gaming x slim 28694 lira beyler sizce alınır mı 5000 serisini mi beklemek lazım?
bu mu?Carbon wifi bana göz kırpıyor
bu veya buKasa bunu almayı düşünüyorum başka öneriniz var mı
Bunlar benim attığım kasadan daha mı iyidir hocam? ve benim vatan kartım yok nasıl yararlanabilirim indirimden5000 serisi gereksiz pahalı olacak bence
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu mu?
MSI MPG B650 CARBON WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6600MHZ (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG B650 CARBON WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6600MHZ (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
11000 tl
bu veya bu
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
COUGAR AIRFACE RGB MESH FANLI 700W 80PLUS Mid TOWER KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COUGAR AIRFACE RGB MESH FANLI 700W 80PLUS Mid TOWER KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
siteden online üye olabiliyorsunBunlar benim attığım kasadan daha mı iyidir hocam? ve benim vatan kartım yok nasıl yararlanabilirim indirimden
Evet 11000 olan ama amazondada aynı fiyatta 1 adet vardı ordan aldım5000 serisi gereksiz pahalı olacak bence
bu mu?
MSI MPG B650 CARBON WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6600MHZ (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MPG B650 CARBON WIFI AMD B650 Soket AM5 DDR5 6600MHZ (OC) M.2 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
11000 tl
bu veya bu
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
COUGAR AIRFACE RGB MESH FANLI 700W 80PLUS Mid TOWER KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COUGAR AIRFACE RGB MESH FANLI 700W 80PLUS Mid TOWER KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bedava gibi geldi
Bulursan hala galax ex felan AlMSI 4070 super Gaming x slim 28694 lira beyler sizce alınır mı 5000 serisini mi beklemek lazım?
Bana da öyle geldi amabedava gibi geldi
14600kf 3080ti kombinasyonu için orta seviye çok pahalı olmayan ddr5 anakart ve ram önerebilir misiniz?