thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,581
beklediğimden çabuk bitti arc sistemi bence daha güzeldi (fp açısından)
Arkadaşınız keşke INNO3D olan modeli alsaydı ventus gerçekten kalitesiz bir model. Şahsen aynı paraya katiyen almazdım.Arkadaşa aldık bakalım güzel fiyat. Amazon'dan da msı ventus 4070s aldı 25'e. 7700xt'yi satıp onu kullanıcak.
Alıntıyı görüntüle
Yok Hocam Bitmiş bana kalırsa markalar oyun oynuyor Bu konular'da 20-30 adet stok koyup 200 tane falan diyorlar bu sayede Bozuk cihazları satıyorlar bana kalırsaPc hocası 2 dakika önce stok var dedi sayfayı yenile sürekli...
Hocam ekran kartını 12ye satsa siz 43e 4070 süperli sistem almış oluyorsunuz bence çok fiyat avantajı kalmıyor yanlış mı düşünüyorumArkadaşa aldık bakalım güzel fiyat. Amazon'dan da msı ventus 4070s aldı 25'e. 7700xt'yi satıp onu kullanıcak.
Alıntıyı görüntüle
guzel fsp pro serısı psu var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
papara gıbı on odemelı kartlarla olmaz kredı kartına olur
bitti hocamsistem bitmedi bende stok gözüküyor
Hocam sistemler son 2 haftada çok uçtu.Hocam ekran kartını 12ye satsa siz 43e 4070 süperli sistem almış oluyorsunuz bence çok fiyat avantajı kalmıyor yanlış mı düşünüyorum
Ben ventus 4080 kullandım gayet başarılıydı.Arkadaşınız keşke INNO3D olan modeli alsaydı ventus gerçekten kalitesiz bir model. Şahsen aynı paraya katiyen almazdım.
Şuan aldık biz 2 arkadaş.ufak yine stok gelirmi ?
Link varmi yada gonderiYok Hocam Bitmiş bana kalırsa markalar oyun oynuyor Bu konular'da 20-30 adet stok koyup 200 tane falan diyorlar bu sayede Bozuk cihazları satıyorlar bana kalırsa
Ayrıca bu sistemi. 1AY önce 26K'ya alınması ayrı bir koyuyor 4K fazla vermek
Alakası yok hocam bekleyen çok fazla kişi vardı. Ha belki yoğunluktan dolayı stok bitti gibi gösterip tekrar açabilirler.Yok Hocam Bitmiş bana kalırsa markalar oyun oynuyor Bu konular'da 20-30 adet stok koyup 200 tane falan diyorlar bu sayede Bozuk cihazları satıyorlar bana kalırsa
Ayrıca bu sistemi. 1AY önce 26K'ya alınması ayrı bir koyuyor 4K fazla vermek