T6 Ultrayı satın aldım.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
729
Evet arkadaşlar. T6 Ultra'yı sonunda satın alabildim. Öneren arkadaşlara ve testini yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Benim sonuçları da tekrar bir konuda açıp belirtirim. @RevDeisDou @Emir Aydın gelin bi OC konuşalım hocam 4.2 ghz yapmış olursam abartmış olur muyum ? ( İnşallah sorunsuz gelir ve takabiliriz. ) :D
1596144284171.png

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, güle güle kullan (çok gülme ha)

Sanırsam t6 ulta 155 mm di kasam ise 160 geçen konuşuyorduk 0,5 ile kurtarıyor demişti arkadaşlar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok teşekkürler hocam.
Benimkide kurtarıyormuş hocam baktım demin hayırlı olsun tekrardan

bende alıcamda bzları montajı zor demıs ıns aldıkdan sonra bır sorunla karsılasmam
hayırlı olsun

Hayırlı olsun kardeşim soğuk soğuk kullan inşallah.
Allah razı olsun inşallah sıkıntısız takarım. ve oc nin dibine vururum çok abartmam 4.1 ghzde stabil çalışsın yeter daha ne isterim.

Allah razı olsun inşallah sıkıntısız takarım. ve oc nin dibine vururum çok abartmam 4.1 ghzde stabil çalışsın yeter daha ne isterim.
Reis zaten 3600 turbo ile 4.2 ye kadar çıkıyor aslında oc yapmış olmazsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet arkadaşlar. T6 Ultra'yı sonunda satın alabildim. Öneren arkadaşlara ve testini yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Benim sonuçları da tekrar bir konuda açıp belirtirim. @RevDeisDou @Emir Aydın gelin bi OC konuşalım hocam 4.2 ghz yapmış olursam abartmış olur muyum ? ( İnşallah sorunsuz gelir ve takabiliriz. ) :D
Alıntıyı görüntüle
Termal macun olarak ne önerirsiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,566
Üyeler
189,631
Son üye
mpoyrazz99s
Geri