Hocam tek tek toplarsanız 2.el çok daha iyi bir sistem kurarsınız..BEYLER 11000 TL YE SISTEM ALOCAM DEGER MI? OZELLIKLERI SUNLAR
RX5600 XT
RYZEN 5 2600
16 GB RAM
512 GB SSD
BUTCE KISITLI OLDUGU ICIN MAKSIMUM BU FIYATA CIKABILIYORUM ONA GORE CEVAP VERIRSENIZ SEVINIRIM
DEGER Mİ?
2. EL COK GUVENILMIYO COK UGRASILMASI GEREKIYORHocam tek tek toplarsanız 2.el çok daha iyi bir sistem kurarsınız..
Tüm bileşenlerin markaları modelleri ile yazarmısınız anakart yazmamıssınız.BEYLER 11000 TL YE SISTEM ALOCAM DEGER MI? OZELLIKLERI SUNLAR
RX5600 XT
RYZEN 5 2600
16 GB RAM
512 GB SSD
BUTCE KISITLI OLDUGU ICIN MAKSIMUM BU FIYATA CIKABILIYORUM ONA GORE CEVAP VERIRSENIZ SEVINIRIM
DEGER Mİ?
ANAKART HAKKINDA BIR BILGI VERILMEMIS SATILAN YERDETüm bileşenlerin markaları modelleri ile yazarmısınız anakart yazmamıssınız.
EKONOMI...Geçen dene bu paraya rx 6600 r 5 5600 geliyordu…
ekran görüntüsü atarmısın satılan yer neresi? ve modelleride yazman lazım.ANAKART HAKKINDA BIR BILGI VERILMEMIS SATILAN YERDE
hocam ekran kartı 3050-3060 arası bir karta denk geliyor fakat seçtiğiniz işlemci cok dusuk bence biraz daha para koyup su daha iyi bi secımBEYLER 11000 TL YE SISTEM ALOCAM DEGER MI? OZELLIKLERI SUNLAR
RX5600 XT
RYZEN 5 2600
16 GB RAM
512 GB SSD
DEGER Mİ?
CIKABILECEGIM MAKSIMUM FIYAT BUhocam ekran kartı 3050-3060 arası bir karta denk geliyor fakat seçtiğiniz işlemci cok dusuk bence biraz daha para koyup su daha iyi bi secım
![]()
Winorwin V2 | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 8 GB | 500 GB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
hocam dedıgım gıbı ekran kartı neyse ama ıslemcı rezalet bır sevıyede bence paranızı bosuna vermeyın bunaCIKABILECEGIM MAKSIMUM FIYAT BU
Makattan ter aktıra aktıra aldım sistemi şimdi o karşımda ben karşısındayım ne o açılmak istiyor ne benim açasım var daha 15 aylık kuzumANAKART HAKKINDA BIR BILGI VERILMEMIS SATILAN YERDE
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
EKONOMI...
dostum modelleri vesayre yazsan be keşke komple sıfırmı anakart ney ona göre bir şey söyleyelım.CIKABILECEGIM MAKSIMUM FIYAT BU