- Konu Sahibi Konu Sahibi
REIS YAZMAMISLAR KIdostum modelleri vesayre yazsan be keşke komple sıfırmı anakart ney ona göre bir şey söyleyelım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
BU KARTI HANGI ISLEMCI BESLER?
REIS YAZMAMISLAR KIdostum modelleri vesayre yazsan be keşke komple sıfırmı anakart ney ona göre bir şey söyleyelım.
işlemciyi r5 5600 yapıp sadece ekran kartını 2. el sıfıra yakın alırsan bütçen açılır verim de artarBEYLER 11000 TL YE SISTEM ALOCAM DEGER MI? OZELLIKLERI SUNLAR
RX5600 XT
RYZEN 5 2600
16 GB RAM
512 GB SSD
BUTCE KISITLI OLDUGU ICIN MAKSIMUM BU FIYATA CIKABILIYORUM ONA GORE CEVAP VERIRSENIZ SEVINIRIM
DEGER Mİ?
OYUNLARDA COK YUKSEK BIR FPS BEKLEMIYORUM ZATEN OYUNLARI KASMADAN OYNATMASI YETERLIişlemciyi r5 5600 yapıp sadece ekran kartını 2. el sıfıra yakın alırsan bütçen açılır verim de artar
dediğim şeyi yaparsan istediğin oyunu düşük orta ayarlarda kasmadan oynarsın bütçeni de aşmazsınOYUNLARDA COK YUKSEK BIR FPS BEKLEMIYORUM ZATEN OYUNLARI KASMADAN OYNATMASI YETERLI
HOCAM SIMDI BU SISTEMI ALSAM YAZIN YUKSELTSEM NASIL OLUR YAZIN CALISIP PARA KAZANCAMdediğim şeyi yaparsan istediğin oyunu düşük orta ayarlarda kasmadan oynarsın bütçeni de aşmazsın
ben 3.5K'ya aldığım işlemciden 2K'lık işlemcinin 2 katından fazla performans aldım ama bu kadar farkı ekran kartından almak için iyi para ödemek gerekiyor
İşlemci ve ekran kartını ikinci el alırsan daha güzel sistem dizersin zaten işlemci zor bozulan bir şey ekran kartınında içi açılmadıysa sorun olmayacaktır2. EL COK GUVENILMIYO COK UGRASILMASI GEREKIYOR