İçki İçenlerde Neden Duyurma İsteği Var?

havalı sanıyorlar

ben ''cok havali saniyorlar kendilerinii'' diyenlere pek katilmiyorum, yasak olan seyleri yapmanin kendine ozgu bir cekiciligi var ayrica ickiler genellikle arkadas ortaminda icildigi icin ''arkadaslarimla eglence'' adi altinda bir paylasim olarak goruluyor bence , havali sanmiyorlardir(sananlar olsa dahi azinliktir) ama her insan gibi ilgi istiyorlardir mesela 18 yas alti bir cocugun ''bakin bugun sigara bugun bunu iciyorum'' diye soylenmesi gibi... cogunlugun yapamadigi bir seyi yapmak istiyor cunku

ben ''cok havali saniyorlar kendilerinii'' diyenlere pek katilmiyorum, yasak olan seyleri yapmanin kendine ozgu bir cekiciligi var ayrica ickiler genellikle arkadas ortaminda icildigi icin ''arkadaslarimla eglence'' adi altinda bir paylasim olarak goruluyor bence , havali sanmiyorlardir(sananlar olsa dahi azinliktir) ama her insan gibi ilgi istiyorlardir mesela 18 yas alti bir cocugun ''bakin bugun sigara bugun bunu iciyorum'' diye soylenmesi gibi... cogunlugun yapamadigi bir seyi yapmak istiyor cunku
Evet büyük ihtimalle havalı sanmadan çok ilgi talebi ağır basıyodur

İnsanlar kendisini öne çıkarmayı seviyorlar. Özellikle alkol konusunun konuşulduğu bir ortamda direkt çıkıp "ooo kanka biz şunu içtik bitirdik şunu yaptık" deme ihtiyacı duyuyorlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben bunu atlatılamamış ergenlik diyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sigara içip hava atmaya çalışanın zaten sorunları vardır ona bir şey demeye gerek yok.

Sen öylelerine denk gelmişsin hocam. Çevremde içki tüketen çok insan var. Hiçbiri gelip de "Ben bugün içki içtim" demiyor. Sanırım çevrendeki kişiler ergenlik çağında oldukları için bunu duyurmak istiyor olabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,419
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri