Neler Yeni

İçki İçenlerde Neden Duyurma İsteği Var?

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Tuğra

Kuversa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
...
ben ''cok havali saniyorlar kendilerinii'' diyenlere pek katilmiyorum, yasak olan seyleri yapmanin kendine ozgu bir cekiciligi var ayrica ickiler genellikle arkadas ortaminda icildigi icin ''arkadaslarimla eglence'' adi altinda bir paylasim olarak goruluyor bence , havali sanmiyorlardir(sananlar olsa dahi azinliktir) ama her insan gibi ilgi istiyorlardir mesela 18 yas alti bir cocugun ''bakin bugun sigara bugun bunu iciyorum'' diye soylenmesi gibi... cogunlugun yapamadigi bir seyi yapmak istiyor cunku

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Yiğit Yenigün
ben ''cok havali saniyorlar kendilerinii'' diyenlere pek katilmiyorum, yasak olan seyleri yapmanin kendine ozgu bir cekiciligi var ayrica ickiler genellikle arkadas ortaminda icildigi icin ''arkadaslarimla eglence'' adi altinda bir paylasim olarak goruluyor bence , havali sanmiyorlardir(sananlar olsa dahi azinliktir) ama her insan gibi ilgi istiyorlardir mesela 18 yas alti bir cocugun ''bakin bugun sigara bugun bunu iciyorum'' diye soylenmesi gibi... cogunlugun yapamadigi bir seyi yapmak istiyor cunku
Evet büyük ihtimalle havalı sanmadan çok ilgi talebi ağır basıyodur

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Tuğra

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
İnsanlar kendisini öne çıkarmayı seviyorlar. Özellikle alkol konusunun konuşulduğu bir ortamda direkt çıkıp "ooo kanka biz şunu içtik bitirdik şunu yaptık" deme ihtiyacı duyuyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben bunu atlatılamamış ergenlik diyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sigara içip hava atmaya çalışanın zaten sorunları vardır ona bir şey demeye gerek yok.

FurkanIIy

80+ Bronze
Sen öylelerine denk gelmişsin hocam. Çevremde içki tüketen çok insan var. Hiçbiri gelip de "Ben bugün içki içtim" demiyor. Sanırım çevrendeki kişiler ergenlik çağında oldukları için bunu duyurmak istiyor olabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,636
Üyeler
164,353
Son üye
sadrazam ikram
Top Bottom