xSparkua.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,026
ikiside çalışıyor ama robloxun kendi sitesindeki daha stabil çalışıyorMicrosoft Storedenmi kurmalıyım robloxu veya internettekide çalışırmı?
ikiside çalışıyor ama robloxun kendi sitesindeki daha stabil çalışıyorMicrosoft Storedenmi kurmalıyım robloxu veya internettekide çalışırmı?
Superonline kullandığım için superonline olanı kurdum ama çalışmıyor.piksel piksel birde koydugu fotograf qlwkrlkqwklwrqlkwqr
superonline icin olan bi versiyonu olması lazım dosyaların arasında onu kurunSuperonline kullandığım için superonline olanı kurdum ama çalışmıyor.
Alıntıyı görüntüle
Onu kurdum zaten. "service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline"superonline icin olan bi versiyonu olması lazım dosyaların arasında onu kurun
bilgisayarı yeniden baslattıysanız bir de microsoft üzerinden kurmayı deneyinOnu kurdum zaten.
Yeniden başlatmıştım. Microsoft Storeden deneyeyim.bilgisayarı yeniden baslattıysanız bir de microsoft üzerinden kurmayı deneyin
Donanım Arşiv Modları Teşşekür Ederim Adamı Banladınızeyvallah kardeşim
bence bu konuda olmamalı zaten roblox ve discord sizce yasal olmaması gereken seyler mi bir de böyle düsününBu forumda korsan oyun konuşmak konusunu açmak yasakken, devletin yasakladığı discordun yasal olmayan yöntemlerini paylaşmak yasak değil garips ?
Bende kullanıyorum da merak ettim kurallarda sıkıntı var.
birde alternative 2 3 4 bunlari deneyin hocamOnu kurdum zaten. "service_install_dnsredir_turkey_alternative_superonline"
Olmadı. Alternatif 2 3 ve 4ü mü kurmalıyım?bence bu konuda olmamalı zaten roblox ve discord sizce yasal olmaması gereken seyler mi bir de böyle düsünün
Tamam bekleticem kusura bakmayın.alternative 2 3 4 bunlari kurun hocam
hocam once kurulu olani kaldirin. sonra 2yi kurun olmazsa yine kaldirin 3 kurun yine olmazsa 4Olmadı. Alternatif 2 3 ve 4ü mü kurmalıyım?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam bekleticem kusura bakmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2 olmadı 3altarnetif 2 çalışmadı 3 te ise sadece dönüyor bekletiyor ama açılmıyor. Sonrada çöktü.
@vladvlad @xSparkua
Öylemi yapmam gerekiyordu?hocam once kurulu olani kaldirin. sonra 2yi kurun olmazsa yine kaldirin 3 kurun yine olmazsa 4