Neler Yeni

Realme buds air 6 pro alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Ali
Arkadaşlar merhaba,yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum ve realme buds air 6 pro bana çok güzel geldi ama telefonum Samsung S23 olduğu için arada kaldım,sizin fikriniz nedir? Şimdiden teşekkürler.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,234
İsim
Mehmet Aslan
Arkadaşlar merhaba,yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum ve realme buds air 6 pro bana çok güzel geldi ama telefonum Samsung S23 olduğu için arada kaldım,sizin fikriniz nedir? Şimdiden teşekkürler.
anker in bu modeline bakılabilir. Ucuza çözmek isterseniz QCY HT08 önerebilirim , kullanıyorum çok güzel bir kulaklık. Veya bıraktığım video içinde hoşunuza giden bir model olabilir belki.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammed Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nothing ear 2 modeli düşünülebilir ek olarak
Nothing ear 2 Türkiye'de maalesef şuan satışta yok ear 2024 var satışta ama o da 6 bin lira o fiyat bandına çıkmayı hiç istemiyorum Galaxy buds 3 pro aldım Ocak başında ama pili arıza verdi aslında çok kötü kulaklık da değildi ama fiyatına oranla çok memnun kalmadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

anker in bu modeline bakılabilir. Ucuza çözmek isterseniz QCY HT08 önerebilirim , kullanıyorum çok güzel bir kulaklık. Veya bıraktığım video içinde hoşunuza giden bir model olabilir belki.

Hocam liberty 4 pro gerçekten mükemmel bir kulaklık ama fiyatı inanılmaz yüksek o fiyat bandına çıkamam çıksam bowers and Wilkins falan alırım var mı başka öneriniz kime sorsam realme al diyor ama bilemiyorum maksimum 5 bin bandına çıkarım gibi değecekse

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,212
Üyeler
170,989
Son üye
ardayuutsshg
Top Bottom