değmez mi reis bende aldım iade edebilirim ilk olacak hiç anlamamBi gazla aldım sonra iptal ettim 7![]()
değmez mi reis bende aldım iade edebilirim ilk olacak hiç anlamamBi gazla aldım sonra iptal ettim 7![]()
Daha önce hangi kulaklıkları kullandın ve nelerle kıyaslayabilirsin hocam söylemin çok iddialı ona göre alacağım.rakibi yok, aşırı yüksek ses, aşırı sağlam bass. alın aldırın şu kulaklığı. ARKADAŞLAR, ALIN VE ALDIRIN.
kulaklık çok kaliteli ama gerek yok bu parayı vermeye bence kişiden kişiye değişir tabideğmez mi reis bende aldım iade edebilirim ilk olacak hiç anlamam
redmi buds 6 pro kullandım ben hocam kesinlikle bass olarak ses kalitesi olarak rahatlık olarak inanılmaz kötü. şuan samsung buds 3 pro kullanıyorum gayet memnunum. bu kulaklık da radarımdaydı fiyatı çok güzel fiyata düşmüş kesinlikle değerlendirilebilirkulaklık çok kaliteli ama gerek yok bu parayı vermeye bence kişiden kişiye değişir tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Xiaomi Redmi Buds 6 Pro ise 2650 tl bunun daha iyi bir kulaklık olduğunu düşünüyorum