Maç için bilet çözümü

szrbne

80+
Reaksiyon skoru
134
beyler gideceğim maçın biletleri tükendi. bazı siteler var devir vs vs. hangileri güvenilir ya da başka çözüm önerisi olan var mı?

beyler gideceğim maçın biletleri tükendi. bazı siteler var devir vs vs. hangileri güvenilir ya da başka çözüm önerisi olan var mı?
en güveniliri eldel almak

hocam o sitelerin hiçbirine güvenmeyin sakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok kez yaşadığım durumdur oradan biletlerini alıp stadın orada maça giremeyenler.Bir keresinde bir turistin başına gelmişti.Benim biletime karşılık 3000$ demişti ancak ben kabul etmemiştim :)

hocam o sitelerin hiçbirine güvenmeyin sakın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok kez yaşadığım durumdur oradan biletlerini alıp stadın orada maça giremeyenler.Bir keresinde bir turistin başına gelmişti.Benim biletime karşılık 3000$ demişti ancak ben kabul etmemiştim :)
o zaman kaldı bizim göztepe maçı ag. neyse icardim de yok zaten avutalım böyle kendimizi :(

takımların instagram fan sayfaların altında satanlar olabilir

passo uygulamasından maça iki üç saat kala belki de daha erken maç günü içinde geri iade ediyorlar oradan alabilirsiniz

eğer telefondan deneyeceksen auto clicker ile daha kolay yapabilirsin

Geri