qwerty1029384756
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 1,599
Türkçe Q olmalı. Şimdiden teşekkürler.
Hayır Print Screen gibi tuşları olsun.%60 mı nasıl bir şey istiyorsunuz
Keycapsten bahsediyorum.türkçe qden kasıt keycaps değilse windowstan ayarlabilirsin.
%100 olmak zorunda değilse sahibindenden aula f75
Zorunlu.Eger Türkçe zorunlu degil yüzde 75 bişey arıyorsan ek75 pro al geç
Pekte etkileyeceğini sanmam Windows Türkçe yaparsın tr olmayan tuşlar tr basarZorunlu.
Zaten çok hızlı yazamıyorum 2 parmak metodu ile yazıyorum Ğ veya Ü nerede diye hatırlamak istemiyorum.Pekte etkileyeceğini sanmam Windows Türkçe yaparsın tr olmayan tuşlar tr basar
Bu bütçede tr keycapsli adam akıllı klavye bulmak zor kimse üretmiyor anca gamepower rampage gibi klavyeler oluZaten çok hızlı yazamıyorum 2 parmak metodu ile yazıyorum Ğ veya Ü nerede diye hatırlamak istemiyorum.
Lenovo veya logitech falan yapıyordu oyun neredeyse hiç oynamıyorum.Bu bütçede tr keycapsli adam akıllı klavye bulmak zor kimse üretmiyor anca gamepower rampage gibi klavyeler olu
Logide membranlar var 1.5 bandında çıkarsan g512 carbo var sanırım 2k ya o switchli ama hotswap degil 3bin olmuş oda xdLenovo veya logitech falan yapıyordu oyun neredeyse hiç oynamıyorum.
Hotswap nedir?Logide membranlar var 1.5 bandında çıkarsan g512 carbo var sanırım 2k ya o switchli ama hotswap degil
Logide membranlar var 1.5 bandında çıkarsan g512 carbo var sanırım 2k ya o switchli ama hotswap degil 3bin olmuş oda xd