Çözüldü✓ Ryzen 7 9700X İcin M-ATX anakart tavsiyesi (Bütçe sıkıntı değil)

Reaksiyon skoru
2
Merhaba arkadaşlar yeni yıl ile beraber yeni bir sistem topluyorum. toplamak istediğim sistemde Ryzen 7 9700x işlemci kullanacağım ve M-ATX bir kasa kullanmak istiyorum, anakart özelikleri olarakta;
-DDR5
-Wifi
-Bluethooth
-Displayport 1.4
-4 kanal Ram slotu
-İyi bir soğutma sistemi

kapalı bir kasa kullanacağım için rgb vs önemli değil, kasa olarak Asus ap201 veya lian li a3 düşünüyorum, tavsiyeleriniz için teşekkürler... (Model tavsiyesi dışında diğer tüm tavsiyelere açığım)

Merhaba arkadaşlar yeni yıl ile beraber yeni bir sistem topluyorum. toplamak istediğim sistemde Ryzen 7 9700x işlemci kullanacağım ve M-ATX bir kasa kullanmak istiyorum, anakart özelikleri olarakta;
-DDR5
-Wifi
-Bluethooth
-Displayport 1.4
-4 kanal Ram slotu
-İyi bir soğutma sistemi

kapalı bir kasa kullanacağım için rgb vs önemli değil, kasa olarak Asus ap201 veya lian li a3 düşünüyorum, tavsiyeleriniz için teşekkürler... (Model tavsiyesi dışında diğer tüm tavsiyelere açığım)
B650 toma

normal b650 atx'de toma matx olması lazım
sayfasında atx yazıyor, kullanacağım kasa matx
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1736084687458.png

akakçeden bunları buldum

Msi b650m gaming plus olabilir kendi gösterdiniz resimde var zaten. Yukarda arkadaşın dediği tomahawk atx yapıda matx yapıda olan mortar serisi.

O farklı yani isim ve yapı olarak.

Hocam anakart memnun etti mi, bende 9700x aldım şimdi anakart bakıyorum işlemciniz en yüksek kaç W değerini gördü.

Hocam anakart memnun etti mi, bende 9700x aldım şimdi anakart bakıyorum işlemciniz en yüksek kaç W değerini gördü.
Hocam sistemi adım adım topluyorum şuan elimde anakart, işlemci ve ram var ama incelemerine ve okuduklarıma göre kullananlar memnun

Geri