iadrelik soğucu var şuan sabredicem elbet güzel birtane düşer veya yeni modelleri gelicek ara beyazı gelir 14cm olanda gelebilir onu alırım.Thermalright Phantom Spirit 120 SE bundan daha iyi performans veriyor ama çok küçük değerler görünüş önemliyse hoşunuza gideni alım
bundan daha iyi degerler vemiyorThermalright Phantom Spirit 120 SE bundan daha iyi performans veriyor ama çok küçük değerler görünüş önemliyse hoşunuza gideni alım
https://www.gaming.gen.tr/urun/5713...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/alınır mı sizce![]()
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Thermalright Phantom Spirit 120 EVO TL-K12 120mm 7 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucuwww.gaming.gen.tr
![]()
ben mi yanlış görüyorum hocambundan daha iyi degerler vemiyor
msrp 40 dolar falanyeni evo modeli.
Kasası daha şık duruyor eski modellere göre.
normelde yurtdışı sitelerde fiyatı baya daha pahalı oluyor. burda nerdeyse aynı gibi
hocam bu evo modeli se nin fanlarının daha kaliteli hali rpm yükseltilmiş ve statik basıncı iyileştirilmiş bir fan
ben mi yanlış görüyorum hocam
Kasanıza sığarsa 140mm fanlısı da var. 1-2 derece daha iyi soğutur tahminenO çokta aslında sağlam modelleri görünce insanın canı çekiyor
Bunu alım Gömsem güzel olur ama nasıl soğutur acaba aynalilarin soğutması normal bence.![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 White TL-C12W 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Altı saf Bakır ısı borusu ve mükemmel performans için optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr