Xbox Modelleri ve Fiyatları
Xbox fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Xbox sayfamızdan ulaÅarak satın alma iÅleminizi gerçekleÅtirebilirsiniz.

Taksit seçenekleri daha uygun geldiği için burayı düşündüm güvenilir mi?
bence itopya dicektim geçen 2.081 tl idi şimdi 3.3 olmuş ama amazon var diyebilirim eğer isterseniz mediamarkt - vatan gibi yerler ama onlarda gene 3.2 3.3 gibi fiyatları var amazonda ise şuan 2.7 tam![]()
Xbox Modelleri ve Fiyatları
Xbox fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgiye Xbox sayfamızdan ulaÅarak satın alma iÅleminizi gerçekleÅtirebilirsiniz.www.koctas.com.tr
Taksit seçenekleri daha uygun geldiği için burayı düşündüm güvenilir mi?
Baktım da taksit ve fiyat en uygun koçtaş gibi geldi koçtaştan daha önce bir şey almadığım için emin olamadım.Güvenilirse koçtaştan alacağım.bence itopya dicektim geçen 2.081 tl idi şimdi 3.3 olmuş ama amazon var diyebilirim eğer isterseniz mediamarkt - vatan gibi yerler ama onlarda gene 3.2 3.3 gibi fiyatları var amazonda ise şuan 2.7 tam
Yükleniyor...
www.amazon.com.trYanındada şarj kiti istersen
güvenilir hocam bizim buradada var masa-sandalye aldığım için oyüzden ben rahatım teknolojik yerini pek görmemiştimBaktım da taksit ve fiyat en uygun koçtaş gibi geldi koçtaştan daha önce bir şey almadığım için emin olamadım.Güvenilirse koçtaştan alacağım.